OMG Пак ли ќе ми го поништиш водството од 1-0 , што треба да направам за да поведам со 1-0 ?!?! Да , првпат у мој живот да навивам Реал да дадат гол и да се радувам
Ништо, доволно е што се израдува за водството на Реал. Со среќа да си ги трошиш парите и официјално е 1-0 за тебе.
Знам што сакаш да направиш , нема 1-0 туку 0-0 ќе те тепам со 6 утакмици А на другото ливче незнам само Порто колку е а Баерн , зашто од сите дербиња и јаки утакмици ги тепаа сега да изгубат , ете несреќа .... а Леванте го фатив ... кога мислиш дека сигурните ќе ги фатиш а тие другите несигурни ќе те зезнат тоа обратно се случува Ако нема везе , повеќе среќа следечи пут
До тоа ќе да е, го напишав ливчево и фатив На Грасхоперс им ја погрешив шифрата, среќа . Њукасал го пишав, а го избришав, Леванте свесно го одбегнав - грешка! Ама добро е, си лапнав 1000 . Реал не е завршена, ама сигурно Мајорка нема да направи пресверт од 0-2 водство . И тако, со среќа нека ми е . Знаев дека ќе фатам деновие, прашање беше само кога .
Да бидам во игра, нели. SWINDON - ASTON VILLA 2 LLAGOSTERA - VALENCIA 2-2 ALAVES - BARCELONA 4+ PALERMO - MILAN Т2 дава гол ASTRA PLOIESTI - TURNU SEVERIN 1 MORDOVIA SARANSK - ZENIT 2-3
Deportivo Alaves ? - ? Barcelona = 4+ Virtus Lanciano ? - ? Livorno = 2 Wigan Athletic ? - ? Bradford C. = 1 Sunderland ? - ? Middlesbrough = 1 Ternana ? - ? Sassuolo = GG Swindon T. ? - ? Aston Villa = 3+
Арсенал - 2 Астон Вила - 2 Милан - 2 Дортмунд - 2 Маинц - 1 Валенсија - 2 Тоа е тоа за денес, во игра сум
^Јуле си нашла кој да ги ставиш и ти Туку,олку голови на утакмица со Милан не паднале незнам од кога. Ајде подобро 1 него 0 бодови Дали тоа јас викам дека нерешено е прифатлив резултат. Оф Милане, ќе ми ги нарушиш сите стаови, критериум 0. Жално е више, жално!
Добро а сега ова со Арсенал се важи? Бидејќи јас сите ги фатив за денес, само овие Арсенал ме зафркаваат .
Се важи до 90та минута резултатот, што значи 4:4. Јас чекам Барса да дадат 2 гола бре, да се офајдам.
Не бре, овие се цигани и цигани ќе останат. Фабрегас, Иниеста, Алвеш, Виља бакембардата играа и не можеа да ги наполнат. Од помладиве па ако чекам, ќе дочекам. Ах бе ааааааааах. Едит: Ајде уште еден, ветувам никогаш нема повеќе на ливче да ве ставам. Аааааааааааааа паднав болна.
Баш бесценето. Си се оптегнав така, негде 30та минута на Фарса, се влечеа по терен ај си викам Англија да ги видам до кај се, убедена дека Астон Вила води уште, кога видов 90та минута 2-2! Фатив да ги колнам, до жените, сестрите и ќерките стигнав, кога во продолжение видов победија, ете ваква бев . Толку блиску бев ... веќе ме мрзи да чекам утакмици.
ONS Sneek ? - ? Ajax Amsterdam = 4+ PSV Eindhoven ? - ? EHC Hoensbroek =1&3+ Alcoyano ? - ? Real Madrid = 2 Real Jaen ? - ? Atletico Madrid = 2 Cacereno ? - ? Malaga = 2 Zaragoza ? - ? Granada = 1 Chelsea ? - ? Manchester U. = GG
NORWICH - TOTTENHAM 2 GLASGOW RANGERS - INVERNESS GG 3+ ALMERIA - CELTA 1 INTER - SAMPDORIA 1/2 1+ CFR CLUJ - BOTOSANI 3+ HOVERLA UZHHOROD - SHAKHTAR 1/2 2+ Ајде и Јуле на рапорт.