Еве ме јас имам две ливчиња од кои едното е неважачко овде Ливерпул - 1 Тотенхем - 2 Атлетико М - 2 Малага - 2 Јувентус - 1 Лацио - 1 Интер - 1
Lierse - Club Brugge 2 Chelse - Man. Untd 1 Lazio - Torino 1 Atletico - Flamengo GG Concordia - Steaua 2 Inter - Sampdoria 1
Chelsea , zaragoza , malaga , madrid (real i oni ke gi fatam ) psv isto ама 50та минута е и Ајакс 0-0 е... лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееее........... барем они никад ме не зезнале и еве ти .... треба чудо да се деси за 40 мин да дадат 4 гола
Јас добитна сум и денес, на ливче со 4 утакмици, од кои едната е одложена, ама ако се рачуна со 1 коф. Не ми беше за верување па го турив на 30 денари, а ретко играм под 50 и ете ти го 500 си лапнав . Таман за викендот за уплаќање ќе има . А ова што го пишав овде го ставив на 70 . Требаше да е обратно, ама ајде де. Ова ми е втора добивка од недела навака. Се уарни работава , па нека ми се множат .
Fulham - Everton 3+ Swansea - Chelsea 1+I & 1+II FC Lustenau - Altach T1 2+ Malaga - Rayo Vallecano T1 2+ Mons - Cercle Brugge T1 2+ Juventus - Inter 2+
mancester-arsenal 1&3+ me ebe ovaa swansea-chelsea 2&3+ fulham-everton 3+ malaga-rayo 1&3+ valencia-atl.madrid 2&3+ na drugo livce milan 1 juventus x-1 barsa 1-13+ real 1-13+ valenciennnes 1&3+
Malaga = 1 Braga = 1 Sunderland ? - ? Aston Villa = GG Swansea C. ? - ? Chelsea = 2 Tottenham H. ? - ? Wigan = 1 Roma = Palermo = 1 Barcelona ? - ? Celta de Vigo = 1-1&3+ Real Madrid ? - ? Zaragoza = 1-1&3+ Juventus ? - ? Inter Milan = 1 Hamburger SV ? - ? Bayern Munich West Ham U. ? - ? Manchester C. = 2 Benfica ? - ? Guimares = 1
Јас имам три ливчиња денес, да ги пишам овде, за среќа . Манчестер Ј - 1 Челзи - 2 Малага - 1 ПСЖ - 1 Јувентус -1 Милан - 1 Б.Дортмунд - 1 Тотенхем - 1 Ајакс 1 Утрехт -1 ПСЖ - 1 Хановер -1 Шалке - 2 Салзбург - 1 Грасхопрес - 1 Челзи - 2 Валенсија - гг Шалке - гг Баер М. - 2 Јувентус - гг Ајакс - 1 Евертон - гг Б.Дортмунд - 1
Дечки ај нешто за утре, не сум пишала ливче после дебаклот што го имав со CSKA Москва, ама ќе играм на нешто ситно, неместо еспресо, ама па после може секој ден нес да пијам Ај пуштете некоја идеа за утре? Грацие
Charleroi - Lokeren = 2 Basel - Young Boys = GG Barcelona - Celta Vigo = 1 Real Madrid - Saragosa = 1 Swansea - Chelsea = 2 Psg - St. Etienne = 1 Malaga - Vallecano = 1 Charlton - Middlesbrough = 1 (Оваа ја пишав 2ка, ама брат ми кога уплаќал не ги прегледал утакмиците и била погрешка ставена 1, а после тој го уплати истото ливче и оваа ја стави 2ка, ако испадне ми вети 350ден )
Абе реков еднаш нече среча поштеног човека и нече бре . 3 ливчиња и ниедно не искочи Знае ли некој колку максимум утакмици може да се уплатат на едно ливче?
Club Brugge - Waregem QPR - Reading Liverpool - Newcastle Gloucester - Leyton Orient Ajaccio - Marseille Lyon - Bastia Bordeaux - Toulouse Panathinaikos - AEK Sampdoria - Atalanta Leverkusen - Dusseldorf Sevilla - Levante West B. - South. Сите ги пишав 2+ . Уште вака да пробаме
Денес на дневен ред све бош утакмици. LA CORUNA - MALLORCA 1 дава гол SEVILLA - LEVANTE 2+ RECREATIVO - ALMERIA 2+ CLUB BRUGGE - ZULTE-WAREGEM 1 дава гол 1/2 GENCLERBIRLIGI - ELAZIGSPOR 1 BOLOGNA - UDINESE X2 ROMA - PALERMO 1
Денес сите на 1кец сум ги изграла, како демек посигурно и поскромно, ама до добвка. Liverpool - Newcastle 1 Nacional - Beira Mar 1 AZ Alkmaar - VVV-Venlo 1 Fiorentina - Cagliari Napoli - Torino 1 Roma - Palermo 450 за 50 денари, и не е така лошо само нека биде!
Денеска похрабро Bologna ? - ? Udinese = 2 Napoli ? - ? Torino = 1 Queens Park R. ? - ? Reading = 1 Bayer Leverkusen ? - ? Fortuna Dusseldorf = 1 FC Twente Enschede ? - ? Feyenoord Rotterdam = 1 Lyon ? - ? Bastia = 1 20 denari uplatata 666 dobivka FC Twente Enschede ? - ? Feyenoord Rotterdam = GG AS Roma ? - ? Palermo = 1 Catania ? - ? Lazio = GG Lugo ? - ? Elche = 2 Moreirense ? - ? Rio Ave = 2 Club Brugge ? - ? Zulte-Waregem = 1 30 den uplata 1188 dobivka
За денес. Liverpool-Newcastle-1 Lyon-Bastia-1 Besiktas-Mersin Ioman-1 Roma-Palermo-1 Sevilla-Levante-1 Club Brugge-Zulte Waregem-1 Bordeaux- Toulouse-1 Catania- Lazio- 0-2 Со Господ напред. п.с. Лил се сеќаваш на муабетот дека нема веќе да пишувам спортска? -Епа се предомислив.
Нек се угоде, 3 години немам фатено спортска, алелуја! Уште Наполи да не примеше гол во 90та минута, и ќе имав 13 000 ден, наместо 1300 и нешто (веројатно толку ќе земам) сепак, задоволна сум што ми се разби малерот... татко ми инаку ми помогна во пишување на овие луди комбовци, ама 80% беше мое ливче, да се разбереме.