Paris S.G. ? - ? Dinamo Zagreb = 1 Dynamo Kyiv ? - ? FC Porto = 2 Schalke ? - ? Arsenal = 1 AC Milan ? - ? Malaga = 1 Real Madrid ? - ? Borussia Dortmund = 1
ANDERLECHT - ZENIT 0-2 DYNAMO KYIV - PORTO 2 OLYMPIAKOS - MONTPELLIER GG REAL MADRID - B. DORTMUND 2-4 SCHALKE 04 - ARSENAL 2-4
REAL MADRID - B. DORTMUND 1 AC Milan-Malaga 1x Paris S.G.-Dinamo Zagreb 1-1 Schalke-Arsenal 1 Dynamo Kyiv-FC Porto 2
Во 15 за 9 седнал пред компјутер, во 9 и пол станал побогат за 4 илјадарки. hock: Ќе му пружам рака и на тој што го пишал ливчево, и на среќната рака на Стојче.
^Да го уплатеше она, немаше сеа муабет да ни праи,ќе идеше одам да се почасти Јас од толку гужви и нервози денес, забораив да уплатам. Ама си поштедив 50че,истиве и јас ко вас ќе ги вртев, барем Милан сугурно немаше да го игграм нерешено. И Реал исто.
Нема да можам утре да го постирам па уште од сега да пишам а утре ќе го уплатам Chelsea ? - ? Shakhtar Donetsk = 1 Juventus ? - ? FC Nordsjaelland =1 Bayern Munich ? - ? Lille = 1 Valencia ? - ? BATE Borisov = 1 Celtic ? - ? Barcelona = 2 Benfica ? - ? Spartak Moscow = 1 Bayern Munich ? - ? Lille = 3+ Braga ? - ? Manchester U. = GG Chelsea ? - ? Shakhtar Donetsk = 3+ Celtic ? - ? Barcelona = 3+
Ајде и јас да си споделам маките Вчера играв ЛШ и само една ме заеба, гг ја играв и не испадна. Mилан 1х Порто х2 МанчестерС. гг& 3+ ПСЖ 1 Шалке 3+ Реал 3+ И секако, Андерлехт-Зенит гг, последно на ливчево и единствената која ме сј*ба. Вечер пак уплаќам, инает ме фати морам да фатам.
Вчера само Порто ме зафркна, проклет нека е. Јуле, да го видев порано ливчето, ќе го уплатев без размислување, ама касно је било. За денес: BAYERN MÜNCHEN - LILLE 1 2-3 BRAGA - MANCHESTER UTD X2 CELTIC - BARCELONA 3+ CHELSEA - SHAKHTAR GG 3+ VALENCIA - BATE BORISOV GG
Еве ме и мене денес Челзи - 1 Баер М - 1&3+ Барса - 2&3+ Манчестер - гг Клуж - гг Валенсија - 1 Бенфика - 1
Немав време да напишам денес ама го уплатив ливчево на Јипи само со мали додатоци на 3+ им додадов и гг и добитен е Фала ти Јипи
Chelsea 3 - 2 Shakhtar Donetsk = WIN Juventus 4 - 0 FC Nordsjaelland = WIN Bayern Munich 6 - 1 Lille = WIN Valencia 4 - 2 BATE Borisov = WIN Celtic 2 - 1 Barcelona = WHYYYYYYYY !??!?! Benfica 2 - 0 Spartak Moscow = WIN Bayern Munich 6 - 1 Lille = WIN Braga 1 - 3 Manchester U. = WIN Chelsea 3 - 2 Shakhtar Donetsk = WIN Celtic 2 - 1 Barcelona = WIN 700 zaokruzeno si dobivme , da imav zenska pa ke ja castev , vaka ke mora sve na mene da potrosam и Сега се 5 утакмици , сите се над 1.30 коефицинет , нема одложени нема ништо ... ферски коначно Total Score Lilbaby 0 Julle 0 Trendafilka 0 Hipster 0 Yipman 1