10 илјади на спортска то ест две ливчиња. Манчестер 2 Челзи 1-1 3+ Баерн Галатасарај Бенфика Валенсија Утре ливчето на фб постирам и ако можам овде аееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Фала фала Чкарт ми е апаратот не можев да сликам ама ке гледам утре да ја постирам сликата преку телефон Само Челзи и Манчестер ги чекав
i jas dobitna igrav celzi GG3+ juve 3+ valencia 3+ baer 3+ barsa GG3+ mancester gg3+ galatasary gg3+ za 20 den 30 evra hihiih
И повеќе од надежно и храбро ми е ливчево. ACADEMICA - ATL. MADRID 2 MOLDE - STEAUA T2 2+ NAPOLI - DNIPRO T2 2+ TWENTE - LEVANTE T1 2+ ATHLETIC BILBAO - LYON 3+ PARTIZAN - INTER 2
Си собрав парите и одма 2 ливчиња по 30 денари уплатив Спојлер Ми треба помош 1 ливќе Academica Coimbra ? - ? Atletico Madrid = 2 Viktoria Plzen ? - ? Hapoel Tel Aviv = 1 Fenerbahce ? - ? AEL Limassol = 1 AIK Stockholm ? - ? PSV Eindhoven = 2 Bayer Leverkusen ? - ? Rapid Vienna = 1 Hannover ? - ? Helsingborg = 1 2 Ливќе Marseille ? - ? Monchengladbach = 1 Basel ? - ? Videoton FC = GG Metalist Kharkiv ? - ? Rosenborg = GG FK Neftchi ? - ? Rubin Kazan = 2 Partizan Belgrade ? - ? Inter Milan = 2 Tottenham H. ? - ? NK Maribor = 1
Да се надеваме дека денес ќе бидам добитна! Academica Coimbra - Atletico Madrid = 3+ Bayer Leverkusen - Rapid Vienna = 3+ Marseille - Monchengladbach = 3+ Tottenham - Maribor = 3+ Twente - Levante = 3+ Udinese - Young Boys = 3+ Sporting L - Genk = 3+
Јас многу сакам да играм и да добијам дај кажете ми некои кои ќе бидат добитни може ? озбилно дај пишете некои ве молам ама сум скромна уште некоја желба да посакав чекам некој да ми пише
Ath. Bilbao - Lyon ---- 2-4 gola Basel - Videoton ---- 2-4 gola Hannover - Helsingborg ----- 2-4 gola Lazio - Panathinaikos ----- 2-4 gola Metalist Kharkiv - Rosenborg ---- 1 & 3+ Sporting - Genk ----- 2-4 gola Tottenham - Maribor ----- 1-1 & 3+ Twente - Levante ---- 1-1 & 3+ Carmarthen - Llanelli ----- 2 & 3+ TNS - Airbus ---- 1-1 & 3+
Денес после ехеехе време тикет направивме со колегата ... и ништо а си викам мора да опали почетничка среќа па така ноншалантно тргнав со контрола на тикетот што некој да ме гледаше од страна сигурно ќе помислеше оваа осумнасочник решава ... или барем така почна Удинезе уааа
Ја фанах на второто ливче, некои си 400 денари хахах.. али систем играв паднав само на Шмона.. ако и нив ги фатев 2000 ден..
за утре Фортуна дизелдорф - Хофенхајм - ГГ Падерборн - Казаслауртен - 2&ГГ Рајо ваљекано - Селта виго - 1 Сент мирен - Абердин - 2