Можно е можно јас во средата утнав за една уплата 20 добивка 4800, а маж ми во среда уплата 100 добивка 99,900, го има на офф. нет ливчето, само Барса ни ги замрси сметките
Утре и јас уплаќам ливче. CELIK-PRUEDOR 1 ARSENAL-FULHAM 1 BLACKBURN-BIRMINGHAM-1 PALS-KAPOSVAR-1 LUTON-DARTFORD-1 ASTON VILLA-MANCHESTER UTD-2 W. INNSBRUCK-AUSTRIA WIEN-2 TOULOSE-AJACCIO 1 Епа еднаш со уплата од 50,00 денари си добив 3,500,00 (Сама си го пишав ливчето) Знам, не е секој ден Велигден, ама ќе се обидам пак. Ова ќе го уплатам на 50,00 денари за добивка 3.100 (Нови чизми)
Со другарка ми цчера од досада направивме едно за денеска и утре, за 30 денари, не за друго туку да не јадемо благо Levante:Real Madrid - T1 2+ ( така ни ја пишале на ливчето, а ние си планиравме за ГГ ) Rayo Vallecano:Celta - 1 Vojvodina:Novi Pazar - 1 OFK Beograd:Crvena Zvezda - 2 Milan:Fiorentina - 1 Lazio:Roma - 0-3 Chelsea:Liverpool-1 Не дека ќе го фатиме, ама ако. Иако има облична добивка
Еве го моето ливче за денес препишано од брат ми Juve Stabi -Lanciano 1 Ternana -Verona 2 Pescara - Juventus 2 Halmstad - Sundsvall 1 Beroe - Litex 2 F.Dusseld - Hoffenheim 1 (оваа утакмица сум ја утнала при препишувањето требало Шалке да биде али ја сум ја згрешила шифрата Така да морам да се молам да искочи сега
Мислење за утре Челзи-Ливерпул? Што прогнозирате, сакам да чујам мислење, зашто не сум сигурна како да ја играм. Се мислам да ја ставам чист 1, или да ја идам само 2+ или 3+ И бешикташ сакам 1 да го ставам добар е коифицинетот. Планирам 7-8 утакмици за 50че, доста е, мора да фатам барем едно неделава, морам.
ZARAGOZA - LA CORUNA 2-4 MALAGA - REAL SOCIEDAD T1 2+ BARCELONA B - NUMANCIA 3+ ZULTE-WAREGEM - MECHELEN 3+ REIMS - EVIAN THONON G. T1 2+ WACKER TIROL - AUSTRIA W. T2 2+
Можно ли е бре луѓе, овие Celta немаат победа во гости, сега прво полувреме 2 водат. Ту бре, е*ати среќата Едит: Второ полувреме расцепија наште. 3 гола, водиме..
И јас скромни 5 стотки фатив во среда. Редно беше, немав фатено одамна. За утре: Chelsea - Liverpool = 1 & 3+ Atl. Madrid - Getafe = 3+ Levante - Real M. = 2 Sporting - Braga = GG Porto - Akademika = 1 Stuttgart - Hannover = GG Parma - Siena = 1 Ајде да видиме што ќе биде.
Marseille ? - ? Nice = 1 PSV Eindhoven ? - ? SC Heerenveen = 1 Mallorca ? - ? Barcelona = 2 Atletico Madrid ? - ? Getafe = 1 Levante ? - ? Real Madrid = 2&3+ Lazio ? - ? AS Roma = GG
Ставив на 20 уште едно за денес. Bloem Celtic:Amazulu - 1 Torino:Bologna - 2 Genoa:Napoli - GG Palermoampdoria - 1 Atletico Madrid:Getafe - 1
MANCHESTER CITY - TOTTENHAM GG LEVANTE - REAL MADRID 2 3+ FC ZWOLLE - AJAX 2 3+ PSV - HEERENVEEN 1 3+ ANDERLECHT - CLUB BRUGGE T1 2+ ATALANTA - INTER 2
Сити - Тотенхем, Њукасл - Вестхем, Челзи - Ливерпул, Билбао - Севиља ГГ&3+ Милан 1 Удинезе и Наполи 2ки Лазио - Рома ГГ