Денес каснам малце, од 3 ливчиња уште со 1 сум во игра, па да го пишам Андерлехт - гг&3+ Манчестер Сити - гг Челзи - 3+ Реал Мадрид - 3+ Б. Леверкузен - 3+ Њукасал - гг Ајакс - гг3+
Систем ми е ливчево па ај да видиме *Montpellier - PSG 2+ *Levante - Real Madrid GG *Atalanta - Inter X2 *Sporting - Braga 2+ Chelsea - Liverpool 1 Almeria - Mirandes 1 Mallorca - Barcelona GG 3+ PAOK - Platanias 1 Fenerbahce - Orduspor 1 Stuttgart - Hannover GG 3+ Аlmeira не искочи, ама уште сме во игра
Откако ме за*баа 3 ливчиња , решив да пишам поправно, и го напишав, ама само што се вратив дома и ме мрзеше пак да излегувам и ете го ливчето излегува . Ќе се пукам, мајке ми .
Единствен начин да добиеш од спортска е да отвориш кладилница. А Бугарите рекле: Повлечи уште едно ливче, и ќе добиеш. Од 2 исчурени ливчиња денес пишав поправно, ако не биде се откажувам мајке ми .
Аааајде бе Интер, сега најде лошо да играш. Пу бреее! Ако бидам пак за една, има голема можност нервно да оболам!
јас и за денес си изиграв нешто...чисто да не ми е досадно st.pauli-bochum 1-x 4.80k. bari-regina 2-1 35k. maritimo 2-1 35k. carpi-treviso 1-1 2.20k. real madrid b-recreativo 2-1 35k. lens-caen 2-x 14k. sistem 2/5 uplata 1e :geek: valjda 2 ke izlezat
Ме бутна Валоља вчера, мамето и За денес ставив: Carpi:Treviso - 1 Midtjylland:Esbjerg - 1 Bari:Reggina - 0-2 St. Pauli:Bochum - 3+ Real Madrid b:Recreativo H. - gg&3+ И ова на 20 го ставив. Не за друго, на школо ќе требаше уште чоколатца или смоки да си купам.
Bulgaria - Ukraine GG S.Arabia - Argentina 2 3+ Algeria - Bosna and Herzegovina 2 South Africa - Zambia 1 Romania - Belgium GG Luxemburg - Scotland 2 3+
Nizozemska-Njemačka GG&3+ Italija-Francuska GG Honduras -Peru GG&3 Minnesota Timberwolves-Charlotte Bobcats 1 Boston Celtics-Utah Jazz 1 Los Angeles Clippers-Miami Heat 1
Ливчево за 20вче, добивка 12 и нешто илјади ни сама не знам од кај толкави коефициенти, а можда и ќе искочи Јужна Африка - Замбија ГГ&3+ (аман ќе почне оваа или?!) Мароко - Того исто Романија - Белгија исто Турција - Данска исто Ирска - Грција исто Италија - Франција исто Панама - Шпанија 2&3+
Да не сум покусо, нем да не пишам за денеска, иако не ми е фанато. Iran:uzbekistan - 1 (a заврши 0-1 глупавата ) Sweden:England - 2 Bulgaria:Ukraine - 2 (оваа ми е фаната) Gabonortugal - 2 Moroco:Togo - 1 Утре пак ќе играм, ќе фанам па мајка Јана
Ај пак 20-че дадов у кладилница. Nimes:Luzenac - 1 Werder Bremenldenburg - 1 Lotteberhausen - 1 Verona:Cesena -1 Gijononferradina - 1 На здравје нека ми е.
Шо не фатив ја до сега, не фатив. За утре само 3 планирам да пишам. Сигурни ми се Арсенал - 1 Звезда - гг 3+ Ливерпул - гг
Manchester City - Aston Vila GG West Bromwich - Chelsea x2 Barcelona - Zaragoza 1 Granada - Atl. Madrid 2 Sevilla - Real Betis - 2 B. Dortmund - Greuther Furth 1 Hamburger - Mainz GG Juventus - Lazio GG и Valencia - Espanyol 1 Barcelona - Zaragoza 1 B. Dortmund - Greuther Furth 1 Man. City - Aston Vila GG Osauna - Malaga 2 Real Madrid - Ath. Bilbao GG Udinese - Parma GG И аман овие од италијанското, Одсекогаш паѓам заради нив, не се знај ни кој јади ни кој пие Ајде со господ напред
Морав да го ставам тука ливчево мое, не за друго, да се посмееме .. Ете тоа ви се вика талент - сите до сега обратни ми испаднаа, а сите со 1,хх коефициент њукасл 2 евертон 1 данди 1 кауденбит 2 псж рен 2 заврши другите 2 уште не се завршени, ама ги советувам Thebestone и LilBaby да не се надеваат многу, многу на валенсија
Станувам, среќна, весела, уплаќам, се подзамислив за Арсенал. Сакав 3+ да ги ставам, ама се предомислив. Го жалам тој момент, што не ја пишав. Јас паметната 2 ја ставив, тие 5 - 2 тепаа. Ох мори, ох ! Од 14 утакмици, на 7 до сега имам паднато ! Barcelona 1 Real Madrid 1 Brest - Bastia 1