Ауу ете валенсија сум ја погодила, шуќур, барем нешто погодив, а и еве на ливчето за утре по грешка пишаниот, наместо на денешното - дизелдорф vs шалке сум го погодила, ма да тоа ливче за утре уште пред да го уплатам го отпишав, уште кога пресметав за колку е ..
Абе ај Замбија ме заеба завчера за 12 илјади, да не ја стаев таа ќе фатев 10-11 илјади сигурно, на ливче од 20 денари ејјјјјј! За денес имав 2 ливчиња од кои едното пропадна, а другово... ќе видиме.
Дал је могучеееее ... Конечно! Арсенал - Тотенхем 5-2 Ридинг - Евертон 2-1 Валенсија - Еспањол 2-1 Оуд - Монс 1-3 Клуб Бриж 1-6 Ајнтрахт 4-2 Изедначив со Јипи, 1-1 сме. Јуле и Тренди 0.
Извинете јас вака ако досадувам. Во мисла сум дали да играм, па еве што би играла. FULHAM - SUNDERLAND 1 SEVILLA - BETIS GG HOFFENHEIM - WOLFSBURG GG SALZBURG - WACKER TIROL 3+ CATANIA - CHIEVO 1 FIORENTINA - ATALANTA 1 Или Фиорентина или Интер ќе ја ставам, Интер ако сака да биде во чекор со Јуве ќе мора да победи, а Фиорентина е јака дома.
Лил прво честитки за добивката, да ти се множат . Ливчето ти е надежно а лот, играј го со Интер . И јас ја играв, па затоа . Јас сум многу навлечена, дневно играм по 3-4 ливчиња, а слабо сум добитна . Еве денес што играм, да пишам, да си го разбијам малерот, може ќе фатам . Волсбург - гг&3+ Твенте - гг Базел - 3+ Фиорентина - гг Севиља - гг Леедс - гг&3+ И на фиксови Вердер - 1 Интер - 1 Лион - 1 Фулам - 1 Сиена - 1 Удинезе - 1 Атлетико Мадрид - 2 Имам уште едно, ептен оптимистички Андерлехт - 1-1 &3+ Салзбург - 1-1 &3+ Интер - 1-1 &3+ Вердер - 1-1 &3+
Лил фала што го забораи мојот компир, ако ако само ти мене збаораивај ме... ЈАс денес решв да не игра, вчера само Милан ме заеба,ама сама сум си крива,3+ ја фатив ама не и дека ќе тепа и што да ви кажувам, цела недела нема фатено а више 300денари искоцкав Денес не играм, ќе паузирам... Не сум ни расположена ич па ова бетер, и без пари ме остава, 3 дена више се гребам за цигари, денес ќе си купам морам.
Хипстер, не знаев дека и ти си во клубот, тоа колегата основач не ме известил. Извини стварно. Јуле, јас Фиорентина ја пишав, се алчнав за поголем коефициент, ако не испадне, до алчноста моја ќе е. Интер е 1.55, Фиорентина 1.65. Јуле, на хартија све е оптимистичко, на терен е друга приказна. Ајде и денес да се позлати, продавниците сами да ни се отвораат.
Леле Лил разлика у коефицинт шта да ти причам . Јас мислам ќе кажеш дека Фиорентина имало 2 или над 2, а она ти имала 1.65 . Ама треба да дојде, добри се дома, јас ја има гг, па нека заврше 2-1 конечен резултат .
Ја пишав Интер наместо Фиорентина.. И сеа ме зафркна само таа -.- Ќе праам уште едно ливче, мора да фатаммм
Систем ми е ливчево *Sevilla - Betis ---- GG *Bordeaux - Marseille ---- GG *Lokeren - Beerschot ---- 2-4gola *Granada - Atl. Madrid ---- 3+ Brondby - Esbjerg ---- T1 2+ Fulham ---- Sunderland 1 Getafe - Valladolid ----T1 2+ Fredrikstad - Molde ---- 1 Sampdoria - Genoa ---- T1 2+
Јас ја замолувам Пеликуна, ако денес пишува ливче, да го обелодени некој саат пред да почнат утакмиците, 10.000 не се малце. Јас уште размислувам. Крај краева сите ќе ги лупнам ГГ, и нема да се замарам толку. Мислам дека колово ќе биде изненадувачки. Ќе ги пишам до вечер типовите.
Нашите за денеска. SHEFFIELD - CREWE ---- K1 TRANNERE - WALSALL ---- K1 GALATASARA - MANCHESTER ---- GG BATE BORIS - LILLE ---- K1 JUVENTUS - CHELSEA ---- GG VALENCIA - BAYERN M. ---- GG NORDSJAELL - SHAKHTER ---- K2 SPARTAK - BARCELONA 3+ SHERWSBURY - M.K. DONS ---- K2 PORT VALE - BRISTOL R ---- K1 ROTERHAM - WYCOMBE ---- K1
BATE BORISOV - LILLE T1 2+ GALATASARAY - MANCHESTER UTD. GG JUVENTUS - CHELSEA GG NORDSJAELLAND - SHAKHTAR T2 2+ CARLISLE - DONCASTER 2 SHREWSBURY - MILTON KEYNES 2
Доцнам, ама бев на вежбање. Две ливчиња отидоа во ѓубре Батето и Барсата ме зезнаа , опет. Поправното, стопатив го пишев и бришев, па еве што играв: Галатасарај -1 Шахјтор - 2 Бенфика - 1 Јувентус - гг & 3+ Валенсија - гг&3+ Клуж - гг До последен момент се мислев Бенфика да ја играм гг, и ја сменив и ете ја уште прво полувреме гг . Од главата си патам. И денес ако не фатам ќе ме селат од дома, од викендот сум во 500 денари во минус , а не ми се даваше пари за пудра.
Денес убав ден неработен ,мислам дека редно време е да бидеме добитни За денес играв 2 ливчиња по 50че Псж х2 Порто 1&3+ Шалке гг&3+ Реал М гг&3+ Арсенал гг&3+ Зенит П гг *** Зенит 1 Ајакс 2 Шалке 1&3+ Порто 1&3+ Арсенал 1&3+ Реал М гг&3+
Ajax-Dortmund 2 Anderlecht-AC Milan 2 Manchester City- Real Madrid GG&3+ Arsenal-Montpellier 1 Schalke-Olympiakos 1 Porto-Din.Zagreb 1 Се мислам за Мадирид ...........и Зенит незнам дали да го ставам Само росонериве ако ме зае*ат... Љуѓенца ај ве молам да ми ги пишете коеф. немам билтен,а нема јас да го уплаќам ливчето па...
Порто во Спортлајф има 1.15 така да не ти се исплаќа да ја чекаш за толку. Арсенал е со 1.35, а Шалке 1.45. Милан е 2.50, а Дортмунд 1. 95. Реал ако ја играш вака е 1.60
Смајли ако сакаш играј ја Порто 3+, 1.45 е, јас дури и 2-3 би го играла, не знам дали Порто ќе биде многу ефикасен,а Д.Загреб нема што да загуби, и онака е изгубен во групата, па може и ќе даде еден гол. Зенит - Малага 2+ Ајакс - Б.Дортмунд 3+ Д.Киев - ПСЖ 1дава гол М.Сити - Реал Т2 2+ Шалке - Олимпијакос 3+
Денес реално би требало да излезат ако сакаат да одат понатаму па затоа ќе играм Милан-2 Реал-2 Дортмунд-2 Шалке-1 Арсенал 1 и Реал-гг&4+ Ајакс-гг&3+ ПСЖ-3+ Арсенал-3+ Милан-3+