Милан - 2 Арсенал - 1&3+ Зенит 1 Шалке - 1&3+ ****** ПСЖ - х2 Зенит - 1 Дортмунд-2 Реал М. - ГГ&3+ Шалке- 1 Арброт - 1
Аман таа спортска сите пари ми ги зема, оној месец 6000 во плус, овој 4500 во минус. Се си викам не играм веке, ама ете неќеше Порто да даде уште еден гол на полувреме
еве за утре од мене јас ова ке го уплатам за 1500ден а добивката ми е 4000ден, па со срека Ливерпул - Јанг Бојс- 2+ Анжи - Ундинезе- 2+ Аик - Наполи - 2+ Атл. Мадрид - Хап. тел авив - 3+ Мал е коефициентот но сигурни се 99,99999%
Значи ако уште еднаш го пишам јас интер на ливче ,да ми се исуши ракава Во неделата ме зафркнаа ,денес прва утакмица ми беше пак ме зезнаа
Аман од нив! Каков малер сум, тоа е страшно. Секогаш за по една чурнувам . Еве за денес поправно, малку касно но немав нет да го објавам: Наполи - 2 Атлетико М. - 1 Бордо - 2 Ливерпул - ГГ Фенербахче - ГГ Штутгард - ГГ Плзен - 2+
Мене ми се посреќи од втора Nordsjaelland - Shakhter Donetsk 2 Shalke - Olympiakos 1 Dinamo Kiev - PSG 2 Porto - Dinamo Zagreb 1 Arsenal - Montpellier 1 Atletico Madrid - Hapoel Tel Aviv 1
Atletico Madrid 1 - 0 Hapoel Tel Aviv Баш баксузно на толку голем процен да не испадне Не се секирај и јас имам иста реакција кога читам на интернет дали сум фатил ливчето
Значи не ми се верува. Повторно една . Наполи во 93мин даде гол, ја фатив, но за да биде Марфи на моја страна Фенербахче не испадна.
Ја од кога не сум пишала, срам да ми е. St. Liege:Lierse - 1 Randers FC:Aalborg - гг Viborg:Koge - 1 Eindhoven FC:Almere City - 3+ Real Sociedadsasuna - 1