Женски, многу ми е жал па уште кога првата ќе те заебе, тогаш ми се оди коси да си искубам Не знам што да кажам, у пм колку може да се глупави, цели 5 минути им го продолжија полувремето, МОРОНИ !!!
Трендафилке, подобро првата, него последната. Е тоа ми е смрт! А да пишеме по уште едно ливче што викате ? хахахаха
Еве ви кошарка (НБА) за вечер, мал коефициент е, ама прилично сум сигурна дека така ќе испаднат: Филаделфија - Вашингтон 1 Минесота - Шарлот 1 Хјустон - Портленд 1 Њу Орлеанс - Голден Стејт 1 Орландо - Милвоки 1 ЛА Клиперс - Денвер 2 а овие се малку ризични: Кливленд - Торонто 2 Феникс - ЛА Лејкерс 2 ЛА Клиперс - Денвер 211+ вкупно кошеви Бостон - Сан Антонио -188 вкупно кошеви Среќно
Дајте жени за утре нешто да спремиме..Јас жива ќе се изедам ми паднале 200ден кога одев да уплаќам...4 ливчиња ке напишев со тие пари оф бре. За вечер ги имам Челзи, Болтон, Њукасл,Севиља,Бонгор и Гетафе кои утре играат во 12 . Мора да се разбие овој малер, напаѓаме утре
Јас уплатив пред малку само штета што не можеше ист тим во еден тикет два пати. Па кога стигнав се сетив дека сум го заборавила ливчето со шифрите и од осум само шест утакмици ми текнаа (од кои една морав да ја изоставам). Уплатив во Депортиво, коефициентите се слаби многу, ама дај шта даш. Вака играв, еве сосе шифри : 7003 Ath. Bilbao : Barcelona 2 2009 Cagliari : Milan 2 7121 Arsenal : Leeds Utd. 1 1009 Levante : Valencia 2 7150 Chelsea : Ipswich 1 А требаше и: 1206 Aston Villa : Sunderland 1 7008 Levante : Real Madrid 2 1206 Aston Villa : Sunderlan 1 1871 Llanelli : Bangor C. 2
Моето второ ливче изглеа вака : Bangor 2&3+ Bolton 1 Chelsea 2 Newcastle 1 Arsenal 1 La Coruna 1 Barcelona 2&3+ Malaga GG И ставив 3 НБА колку да ми зголемат добивка (Филаделфија, Хјустон и Орландо кецови сите)
Еве го мојто ливче. Депортиво-Кордоба 1 Арсенал-Манчес.сити Г-Г Њукасал-Ветехем 1 Болтон 1 Астон Вила 2-3
Мене ме нема на темава, бидејќи одамна немам уплатено ливче, ама девојки, зарем никоја не прави систем? Сите обични ливчиња пишувате
Хмммм, јас да можам да погодам 5 фиксни, наместо 50 ден ќе си уплатам 200 и готово. Очигледно не можам ни толку. Денес кревам раце, вчера и завчера ме дотепаа ливчињата заради една утакмица по 3000-4000 добивка, не знам веќе ниту што да кажам, ниту што да играм.
Еднаш со другарка ми пуштивме ливче и фативме 1000 денари .. си ги делевме по пола и истиот ден ги поточивме во една парфимерија haahaha убаво доживување беше тоа за двете и воопшто на жалевме што истиот ден ги потрошивме парите )
Јас систем не знам како се игра стварно мене дечкото (бившиот) ме научи само вака фиксно да играм и на тоа останав. Ќе ми објасниш ли како одат тие работи?
Ај некоја нека ми направи лифче за утре ако уплаќа Ве молам, да си ја пробам среќата ! Јас не знам што е тоа 1 х 2 и тако даље, ама не е ни важно, важно е да фатам некој денар
Па дечки толку „сигурната“ Ланели - Бангор, што јас со сигурност знаев (претчуствував, мислев) дека овие Бангор нема да тепаат, ме зафркна и мене. Додуша мислев дека оти се први ќе извлечат барем Х, ама пошто се морони ја продадоа утакмицата 100 %. Е не можам веќе, завршив јас со обложувањето (се надевам за подолго време ) Со среќа на сите феминки - коцкарки
По глупо ливче од ова денеска АМИН!!! А толку бев сигурна еј ! Ла Коруња нерешено, БАНГОР губи од ЛАНЕЛИ, фамозниот ЧЕЛЗИ губи од некои си чкљ, арсенал и ман. сити 70 и кусур минтуи неможат гол да дадат !! Скоро пола ливче ми е утнато хахахаха за гретоаа! Утре мора да се направи некое јако, не бива оваа работа )
Дечки во Златна копачка ако ги утнете сите можни даваат пенкало. Да одам јас со време да си го земам, а некоја од вас нека повели да ми го збрца во ОКО!!! Каква утка, утре ќе и однесам билтен на баба ми, таква полуќорава да заокружи 5, ќе погоди повеќе од прогнозериве на нет.
Стварно бе како може виа челзи да губе од некои и си таму од п.м.... Божее ми го заебаа цело ливче, заедно со арсенал А и ке заборавев кај нас во Дуел ако имаш коефициент над 35 и си утнал ти ја вракаат уплатата...ја имам 24 ... ни двете стотки неможам да си ги повратам..
Како можеше Барса да ме зезне не знам. А убедена бев во тоа дека ќе тепаат. Денеска ќе пробам систем да направам. Сега осеќам дека Јувентус ќе ме зезнат, крај краева не ги ставам, 9 само ќе уплатам.