EVERTON - NORWICH 1 BLACKPOOL - WATFORD ГГ GIRONA - ELCHE 1 GER. BEERSCHOT - ANDERLECHT 3+ ELAZIGSPOR - GALATASARAY 2 ZORYA - METALLURG DONETSK 1
Man Utd v QPR 1 Charlton v Huddersfield gg 3+ Blackpool v Watford x Wolverhampton v Nottm Forest 2 Coventry v Portsmouth 1 Hibernian v Aberdeen x Morton v Cowdenbeath 1 Brechin v Forfar 1
конечно...ајде со здравје да си ги трошам парите Schalke - E.Frankfurt gg Mainz - Dortmund 2 Bayern - Hannover 1 (5-0) Sunderland - W.B.A 2 Juve Stabia - Empoli gg
нема сигурна утакмица..се е среќа, не можеш да знаеш. За денес отприлика вака се мислам да пишам... Swansea - Liverpool gg Chelsea - Man City gg Atl. Bilbao - La Coruna 1 Atl. Madrid - Sevilla 1x Levante - Barcelona 2 Marseillle - Lille gg btw Фала ^^
Atl. Mardirevilla - 1 Zagrebinamo Zagreb - 2 Levante:Barcelona - 2 AC Milan:Juventus - 2 Astraandurii - GG На 30. All Boys:Velez Sarsfiled - GG Lanus:Estudiantes L.P. - 1 Tiger:Gody Cruz - 2 Gimnasia Jujuyep.Merlo - 1 Figueirense:Gremio - 2 На 20.
Да ми пројде денот. Aarhus - Midtjylland 3+ Cagliari - Napoli 0-3 Parma - Inter 2 Zaragoza - Celta Vigo 1 Trabzonspor - Eskisehirspor 2+ Dnipro - Metalurg Zaporozhye 3+
Chelsea - 1 Tottenham - GG Luzern - 1 Atl. Madrid - 1 Barcelona - 1 Manchester Utd. - 1 Bayren Munchen - 2 Chester - 1 Celtic - 2 Се надевам дека ќе фанам.
Ајде препишујте 5207-1 5208-1 5211-1 1003-1 1004-2 1007-2-3 1009-1 1010-2 Ајде уплакајте има некои од 19 и 30
Вест Бромвич - Стоук 1 Фулам - Тотенхем 3+ Арсенал - Свонси Т1 2+ Барселона - Атлетик Билбао Т1 3+ Реал Мадрид - Атлетико Мадрид ГГ Андерлехт - Серкл Бриж 3+
Секако дека не се, кога ќе пишувате со шифри барем пишете од која обложувалница, ама мислам дека сепак е подобро со имињата на тимовите отколку со шифри.
Reading - Manchester Utd ---- 2 Club Brugge - Mechelen ---- 1 Bordeaux - Sochaux ---- 1 Juventus - Torino ---- 1 Valencia - Real Sociedad ---- 1 QPR - Aston Villa ---- 1 Furth - Stuttgart ---- 2 Real Madrid - Atl. Madrid ---- 2-4 gola Manchester City - Everton ---- 2-4 Ajax - PSV ---- GG Reading - Manchester Utd ---- 2-4 Lille - Bastia ---- GG Bayern - Dortmund ---- GG Mainz Hannover ---- GG Furth - Stuttgart ---- GG WBA - Stoke ---- 2-4
Моево too good to be true ливче. LA CORUNA - BETIS 2 HOFFENHEIM - WERDER BREMEN 1 NORDSJAELLAND - BRONDBY T1 2+ LAZIO - PARMA 2+ SIENA - ROMA 2дава гол LEGIA - RUCH CHORZOW 1
Кардиф - Шефилд - 1 Норвич - Сандерленд - 1 Хуеска - Херкулес - 1 Арау - Вадуц - 1 Интер - Палермо - 1 Спојлер Да пополнам време, а и добро би било да фатам xD
На мене вчера ми беше среќен ден, 2 ливчиња уплатив (едно НБА, едно фудбал) и ги фатив двете Не беа големи коефценти, ама си се израдував. Спојлер Еве ги моите вчерашни ливчиња Reading - Manchester Utd. 2 Twente - Den Haag 1 Barcelona - Atletc Bilbao 1-1, 3+ Anderlecht - Cercle Brugge 1 Juventus - Torino 1 Miami - Brooklyn Хенд 1(-5.5) Chicago - Philadelphia 1 Milwakee - Boston Хенд 2(+5) New Orleans - Oklahoma City Хенд 2(-5.5)
Значи ќе си гризнам од газот 89та минута Хуеска гол прими Убаво си реков Трој да го играм 1, ама некако ме прелажа коефициентот баѓи голем..