За денес 2 комада. Ко бајаги посигурни. 2 утакмици се почнати од првото. MANCHESTER CITY - MANCHESTER UTD. ГГ 3+ EVERTON - TOTTENHAM ГГ ATL. MADRID - LA CORUNA 3+ VVV-VENLO - VITESSE 3+ PSV - TWENTE Т1 2+ RAPID - WACKER TIROL Т1 2+ ATL. MADRID - LA CORUNA 3+ BETIS - BARCELONA 3+ PSV - TWENTE Т1 2+ GENK - LIERSE 3+ HANNOVER - B. LEVERKUSEN 3+ ASTERAS Т. - ARIS Т1 2+
Ман. Сити - Ман. Ју 2:3 Евертон - Тотенхем 2:1 Атл. Мадрид - Ла Коруња веќе на полувреме е 3:0 ВВВ Венло - Витезе 3:1 Псв - Твенте 3:0 Рапид - Вакер Тирол 2:1 Још једна у низу. Хохо.
Еве и јас денес пишав едно лифче. Си велам ќе го скршам малерот што ме тепа последниов месец A.E.L - E.N PARAL 1 STEAVA - FC ASTRA 1 3+ BOLOGNA - LAZIO GG 3+ PENAROL - LIVERPOOL 1-1 TURNU SEVE - BRASOV GG
може некој да ми објасни што значи тоа бонус што го пишува на ливчињата со поголема добивка што се? на пример има добивка ** *** и под тоа бонус 35%-* ***... ?
Пак систем . 4/4 и 2/6 Lille - 1 Guingamp - T1 2+ Inverness - T1 2+ Motherwell - GG Sunderland - 1 PSG - T2 2+ Nice - T1 2+ Le Mans - T1 2+ Auxeree - T1 2+ Istres - T1 2+
И јас играм со систем ... 4/7 За денес ова се моите предлози : Парма - 1 и 2-3 гол Јувентус - 5+ Ц.Бруг - 1 и 2-3 Еиван - X-1 Марсеј - X-2 Лоринет - 1 и 2-3 Викториа Колн - 2 и 3+
Се распишав денес,еве Yemen-Saudi Arab. 2 Veria-Thrasivoll 1 Lorient-Sochaux 1 Lyon-Nancy 1 Juventus-Cagliari 1 Swanesa - Middelsbro 1 Olympiakos-Atromttos 2
Минимална уплата за овај систем е 70 ден ... Јас го изиграв со 80 ден па минимална ми дојде 280 ден а максимална добивка 19 000. Иначе играм нон стоп вака 4/7 а најмногу имам фатено 5 утакмици од системот со добивка од 3000 Синоќа пак зедов минимална 450 зашто имав фатено само 4
Swansea - Middlesbrough ---- GG 3+ Bastia - Marseille ---- T2 2+ Ashdod SC - Hapoel Acco ---- T1 2+ St. Truiden - Kortrijk ---- GG 3+ И систем 5/5 и 3/5 Monterrey - Chelsea ---- 2 Ath. Bilbao - Eibar ---- 1 Cercle Brugge - Oostende ---- Т1 2+ Bastia - Marseille ---- 2 Evian TG - Troyes ---- Т1 2+ Parma - Catania ---- Т1 2+ Sedan - Dijon ---- Т1 2+ Brest - Montpellier ---- Т2 2+ Lorient - Sochaux ---- Т1 2+ Ashdod - H. Acre ---- 1
Oberhauzen-Salke 2 Varegem-Genk 2 Levante-Saragosa 1 Bordo-Sent Etjen 1 Kavala-Aek 2 Las Palmas-Betis 2 Систем 4/6
Долго ливче Twente - Heracles ---- 1 Monaco - Nimes ---- 1 Livorno - Ternana ---- T1 2+ Fort. Ditt - MVV ---- GG Veendam - Helmond ---- GG De Graafsc - Den Bosch ---- GG Lugo - Real M. ---- T1 2+ Rennes - Valencienn ---- T1 2+ Le Havre - Le Mans ---- T1 2+ Chateaurou - Clermont ---- T1 2+ Angers - Auxerre ---- T1 2+ Систем 6/6, 2/5.
Еве го денешното добитно. Порто е одложена, и нема да ја изиграат за 24 часа (според тоа што прочитав на нет), па ќе ми се одземе коефициентот, што па и највеќе ми го држеше ливчето. Ама не се жалам.
Sevilla - Malaga T1 2+ Club Brugge - Mons GG Charleroi - Ger.Beerschot NG Stoke - Everton NG Lazio - Inter 3+