Ако не се одигра во рок од 24 часа од времето кога е закажана (а другите си ги фатила), откако ќе заврши колото (сите утакмици во последниот билтен), ќе ти извршат исплата без коефициентот на утакмицата, таа се множи со 1, што значи нема удел во добивката.
Dallas - Denver < 210,5 Utah - LA Clippers > 193,5 Sacramento - New York > 200,5 Golden State - Philadelphia < 198,5 LA Lakers - Portland < 205,5
Мене ме интерисира нешто, не сум уплатила никогаш системско ливче, може да ми кажете дали има некој услов, минимален број утакмици, минимална уплата, дали зависи од обложувалница до обложувалница итн.
Само да кажам дека ливчево е добитно. Санта Клос мејк дис рил. Далас - Денвер 85-106 Јута - Клиперси 114-116 Сакраменто - Њујорк 106-105 Голден Стејт - Филаделфија 96-89 Лејкерси - Портланд 104-87 Seems like someone's better than you. 3-1. Јипи,
5 утакмици наместо 6 ? Мене тогаш ми ја скрати таа од ЛЕ бидејќи беа 5 наместо 6 утакмици ... така да 2-1 , види ја одма со измами ми игра Manchester U. ? - ? West Bromwich A. = 1 Norwich C. ? - ? Manchester C. = 2 Arsenal ? - ? Newcastle U. = GG Ross County ? - ? Hearts = 2 Stoke C. ? - ? Southampton = 1 Fulham ? - ? Swansea C. = 1
Manchester U. - West Bromwich . - 1 Norwich C. - Manchester C. - 2 Arsenal - Newcastle U. - 3+ Fulham - Swansea - 1 Sunderland - Tottenham - GG Middlesbrough - Blackpool - 1
Добро е, не спиеш. Инаку НБА има 10 утакмици, а ЛЕ 24.Што значи иста ситуација како ЛШ. Ман.Ју. - В.Бромвич ГГ Норич - Сити 2 Арсенал - Њукасл 3+ Кардиф - Милвол 3+ Мидлзбороу - Блекпул 3+ Ст.Џонсон - Инвернес Т2 2+
И јас да си ја пробам среќата денеска.. Две ливченца уплатив јас, две љубениот па да видиме што ќе испадне. Еве ги моите: Montrose - Stirling A (1) Dundee FC - Aberdeen (2) Raith Rove - Cowdenbeat (1) Arbroath - Albion Rov (1) Stoke City - Southhampto (1) Tondela - Martino (1) ________________________________ Charlton - Derby (3+) Wolves - Ipswich (3+) Portsmouth - Yeovil (3+) AFC Wimble - Oxford UNI (3+) Chesterfie - Norecambe (3+) Fleetwood - York (3+) Roterham - Accrington (3+) Ballymena - Lisburn (3+)
Моето за вечерва Toronto - Portland 2 Orlando - Chicago 2 Boston - Memphis 2 Indiana - Washington 1 Miami - Dallas 1 Milwaukee - San Antonio 2 Houston - New Orleans Hornets 1 Oklahoma - Brooklyn 1 Phoenix - Philadelphia 2 Golden State LA Clippers 2
Hearts - Hibernian ---- 2+ Jadida - Lyon ---- 3+ Freamunde - Belenenses ---- 2+ кошарка Brose Baskets - Real Madrid ---- 2 Anadolu Efес - Panathinaikos ---- 1 Maccabi Tel Aviv - Caja Laboral ---- 1 ракомет Sweeden - Germany ---- 1