ZENIT - LIVERPOOL 0-2 B. LEVERKUSEN - BENFICA 1 LEVANTE - OLYMPIAKOS 1 SPARTA P. - CHELSEA T2 2+ TOTTENHAM - LYON GG ATL. MADRID - RUBIN KAZAN 1
Јас вчера фатив 1000че,ама играв ептен на сигурно Севиља 1 и Порто 2 за 500 и ги умножив. Веројаноста да не фатев беше мала, ама затоа иам сеа 500ка од ништо буквално. Денес планирам 500ка што ја фатив да ја ставам на Бешикташ и уште некој, незнам кој.... Ова планирам онака поокеј ми изледа... Бешикташ 1 Marseille 1
Хипстер, ја не би ги играла Бешикташ, ту мач риск се Турциве. Дортмунд се уморни, едвај нерешено изиграа со Шахтјор во ЛШ. Твенте и Барса демек се најсигурни за денес со мали коефициенти, ама не би била скроз сигурна.
Да да и јас се премисив за Б. Дортумнд, не ми се баш сигрирни. Додуша нико ни је согуран нели научивме Али сепак и вчера ми кобеа за Севиља,дури требаш гг 1 да ја ставам а се мислев. Поголем беше коефициентот. Нмв, ќа барам др солуција... Барса некако неќам да ја ставам, со цигани не си играм играчки ПАК! Ама и французиве знаат да ме здупат, изивинете на израз. Ќе те послушам за Бешикташ..
Баксузот - една утакмица, уште ме следи. Локерен - Клуб Бриж 3+ Цволе - Феенорд 2 Наполи - Сампдориа 1 Ливерпул - Свонси НГ Реал М. - Рајо В. 2 дава гол Еспањол - Бетис 3+
Lilbaby колку е резултатот? Napoli ? - ? Sampdoria = 1 Fiorentina ? - ? Inter Milan = GG Valencia ? - ? Mallorca = 1 Valladolid ? - ? Atletico Madrid = 2 RKC Waalwijk ? - ? Ajax Amsterdam = 2&3+ Real Madrid ? - ? Rayo Vallecano = 1
Бев со дедо ми сега да ставиме ливчето и ми вика ај уште двечки за по 20 ден да ставиме и викам ајде Еве ги Бетис = GG Real = 3+ Genova-Udineze = 2 Fiorentina = 1 Ferreira - Nacional = 1 Ajax = 2 960 den Wigan = 2 Valencia = 1 Fiorentina = GG Catania = 1 Napoli = 1 Benfica = 1 550 den
Тикетот за денес Falkirk - Livingston - 2+ Partick - Hamilton - 2-4 St. Johnstone - Celtic - 3+ Crystal Palace - Bristol City - Било Кога 1 ( АТ 1 ) Aldershot - Torquay - 2 Forest Green - Kidderminster - 2 Ipswich - Watford - 2-2 Nottingham - Huddersfield - 1 и 3+ Motherwell - Dundee Utd - 1-1 и 3+ ................ СИСТЕМ 4/4 ... 3/5 ................
Surprise of the day : Falkirk - Livingston - 7+ .............................. П.С. Јас ја играв сингл со 100 денари 6+ a добивка 900 ден. ..............................
Мене завчера ме зезна само Сиена- Лацио, ја чекав само таа за 1700. Не се многу, ама и те како ќе ми се најдеа . Ај викендот пак ќе уплатам, мора да ме посака среќата. Ќе и водам инает .
За денес ова е мојот тикет : Saarbrucken - Bielefeld - 2-2 и 3+ AC Milan - Barcelona - 3+ Galatasaray - Schalke - 2-4 Leeds - Blackpool - 2-4
Јас завчера го уплатив првото ливче во мојот живот Искрено, врска си немам од ништо, туку ете така интересно ми беше и на шала другар ми ми уплати, ама ништооо Еве деновиве пак ќе му речам, да си ја пробам среќата
Вчера за еден гол ццц Saarbrucken - Bielefeld - 2-2 и 3+ ... 1 : 2 пол 2 : 4 крај AC Milan - Barcelona - 3+ ... 2 : 0 Galatasaray - Schalke - 2-4 ... 1 : 1 Leeds - Blackpool - 2-4 ... 2 : 0
Ath. Bilbao 1x Caen 2+ Nimes 2+ Clermont 2+ Chateauroux 2+ Angers 2+ Almere City 3+ Go Ahead Eag. 3+ Volendam 3+ 20 ден уплата - добивка 460 У минус сум веќе, нема ќар од ова