За утре 4 . Ќе бидам најсреќна да се фати и тоа со најмала добивка. Било кое. Само да фатам. Да го откачам малерот само
Веќе срамота е да пишувам тука. Никој не ме дружи Систем 3/3 и 4/6 Inter - Milan 3+ Standard - Genk 3+ Najduk - Dinamo 3+ Monchgladbach - Dortmund 3+ Greuther Fur - Leverkusen - 3+ Manchester C - Chelsea 3+ Parma - Catania - 3+ Atalanta - Roma - 3+ Fenerbahce - Kasimpasa - 3+
Ај двечки и за денес , требаше и Сампдорија да ја ставам ама таа неможела да ми пише оти сум доцнел 6 мин .... така а ... епа собрав 6 пенкала и сеа никој нема да ја пише Newcastle U. ? - ? Southampton =1 Atletico Madrid ? - ? Espanyol =1 Juventus ? - ? Siena = 1 Ajax = 1 Benfica = 1 PSG = GG Borusija dormund = 2 2 Lyon = 1 Inter = GG Leverkusen = 2 Lazio = 1 AZ = 1 Club Brugg - andrelecht = GG
Вулверхемпттон - Кардиф Х2 Клуб Бриж - Андерлехт Х2 Стандард - Генк 3+ Интер - Милан Х2 Менхегладбах - Б.Дортмунд 2 Брадфорд - Свонси 2
Стоук - Вест Хем 1Х Евертон - Ридинг НГ Спортинг Л. - Порто 2 Луцерн - Тун НГ Б.Леверкузен - Штутгарт 1 Милан - Лацио 1 ~ ~ Кошарка за вечер: Филаделфија - Голден Стејт -196.5 Чикаго - Бруклин +177.5 Милвоки - Торонто -201.5
Секој ден уплаќам, а одамна не сум ви пишала нешто тука. Ајде за денес што играв. Swansea- Newcastle GG St. Etienne - Nice 1 B. leverkusen - Stuttgart 1 Porto B. -Sporting L. 1 Qpr X2
Денес сум добитнаааа јеее 1050 денари, доста се сега засега хехе. Само штета што не го овде порано. Иначе ова го играв : Дортмунд - 4+ Реал Мадрид - ГГ 3+ Хул - 1 Леверкузен - 3+ .... Со 100 денари за 1050 А за утре ова ливче го играм : Тотенхем - Арсенал - ГГ 3 + Хофенфајн - Баерн М. - 1X Кајсери - Мерсин - 3+ Бронди - 3+ Катаниа - Интер - 2-4 .............. Со 50 денари идат за околу 1300
Tottenham - Arsenal прв гол 0-29 мин. Malaga - Atl.Madrid 1X Den Haag - Heracles Almelo 3+ Charleroi - Zulte Waregem 2 Marseille - Troyes 1 Besiktas - Fenerbahce 1X
Кој ѓавол ме тераше вака да ја играм? Место ГГ, ГГ3+, 3+ ко секој човек што ја играше, јас ваков тип давам.
^ Тоа е ... Кога не е за да фатиш, една пиши со најмал коефициент и таа ќе те зафркне ... Ова е тикетот за утре, упс т.е. денес: Брашов - 3+ Гозтепе - 3+ Еммен - 3+ Канбур - 3+ Виченца - 2+ Бредфорд - 3+
Неќе бре луѓе секој пат по една ме зезнува ,незнам што да правам веќе (ако ви кажам дека минатата недела да го разбијам малерот го дадов ливчето поп да ми го пее ) ај валјда овој март месец ќе биде посреќен
Колку е убаво кога само јас си пишувам овде. Еве ги моите 2 за денес: Anzhi - Newcastle 1 Benfica - Bordeaux 1 Denver - LA Clippers пол. > 106.5 Olympiakos - Barcelona T2 > 73.5 ~ ~ ~ Anzhi - Newcastle 1 Plzen - Fenerbahce X2 Steaua - Chelsea 2 Benfica - Bordeaux 1 Basel - Zenit X2 Levante - Rubin Kazan 1X
Anzhi Makhachkala - Newcastle United - 1 Benfica Lissabon - FK Bordo - 1 FC Basel - FC Zenit St Petersburg - 1 FC Viktoria Plzen - Fenerbahce - X Steaua Bucuresti - Chelsea FC - X Tottenham Hotspur - Inter Mailan - 1 UD Levante - Rubin Kazan - X Vfb Stuttgart - SS Lazio Roma - 1
^ На полувреме да е 2ка. Во билтенот не го пишува како знак, ама има: Прво полувреме 1 Х 2, па тоа ќе да е. За вечер, 8-мо мартовска кошарка, мора да се фати. Голден Стејт - Хјустон Х1 (-2.5) Шарлот - Оклахома < 206.5 Ако имате друг предлог за кошаркава, реците.
Ајндховен - 3+ Осс - 3+ ФСВ Франкфурт - 1 и 2-3 гола ( полувреме е 3 : 0 ) Газ метан - 1 и 2-3 Ст. Етиен - X - 2 Силго - 2 и 2-3 Клермонт 1 и 2-3 ................... СИСТЕМ 2/2 3/5 ................... И уште едно : Ангерс - 1 Порто - 3+ Гондинген - 3+ Камбур - 4+ Аусбург - Б.К. 1 Мец - 1
за денес Besiktas:Caja Laboral - 2 Dijon:Boulazac - 1 Paris:Choler - 1 Kristianstadkovde HK - 1 Creteil:Billere - 1 Ausburg:Nurnberg - 12 Dundalkhamrock - 2 TNSrestatyn - 1 Porto:Estoril - 1 Metz:Frejus St. R - 1 за утре Orlando:Indiana - 2 Brooklyn:Washintong - 1 Boston:Atlanta - 1 Chicago:Utah - 1 Sacamentohoenix - 1 L.A. Lakers:Toronto - 1 PSG.:Nancy - 1 Bayern M.:F. Dusseldorf - 1 Everton:Wigan - 1 Krayportfre. Lo - 2
Кристал Палас - Лидс 3+ Брага - Маритимо 1 Хераклес Алмело - НЕК 3+ Зулте-Варегем - Клуб Бриж ГГ Винер Н. - Австриа Виена 2 Удинезе - Рома ГГ