Па одприлика вака одат тие работи...можеш да играш повеќе видови системи во кои бараш 3 од 5 , 3 од 7 , 4 од 7 и така натаму на секој билтен има таблица по која се водиш и по која можеш да видиш колку комбинации правиш бидејќи на системот нема коефициент туку број на комбинации и се наплаќа 3/4 денари од комбинација зависи каде...финтата е што имаш повеќе шанси да добиеш ама па добивката ти се дели јас најчесто играм системи и понекогаш си ставам две или три утакмици пред систем или фиксови што мислам дека сигурно ќе испаднат за да си ја зголемам добивката...кога ќе направам систем ќе видиш како изгледа а ако не ти е нешто јасно прашај пак
Леле - леле - леле А јас мислев само машките се обложуваат Јас пошто не се разбирам ич во ова,само ќе ви посакам среќа - да добиете некоја пара
Aбе женски, денес не уплаќате??? Може јас после, Поисон ако направи некоја комбинација ! за 30че ќе играм, може и за 50че, доста е, да не ме боли срце ако изгубам 100че
Уплатив и јас две ливчиња па што биде нека биде, веќе аман страшен малер ме тера.Инаку ме интересира како пишувате систем, јас од кога знам за себе што се вели пишувам а систем никогаш немам пишувано. Еве на пример сакам да напишам фиксни 4 и плус 6 утакмици а тие во систем 4 од 6 да фатам И сега како да го напишам ливчето, да напишам горе фиксните и под нив овие 6 ама како да означам систем или таму на лице место да кажам дека тие во систем ?Стварно абер немам како иде ова со системот..
Карина напиши ги сите утакмици и потоа ке напишеш горе кај првите четири 4/4 а подолу ке пишеш 4/6 или колку од колку тражеш.Се надевам дека ме разбра
Карина и Поисон ве изнамачив фала премногу Татко ми ми направи ливче и еве како иде Nimes-Frejus---------- 1 Panatinaikos-Aris---------------- 1 Barcelona.B-Girona------------------- 1 Stevenag-New Castle----------------- 3+ PSG-lens----------------- 1 Sporting-Braga-------------------- 1
XAXAXA, татко ми секој ден уплатува, и фаќа редовно.... E, сега не знам дали се сигурни Aма и Kарина 2 игра исто како мене грчкиве и барселона исто 1 ги пиша Eдит- Jас ни ова 1, 2 3х не знам што значо ! ама парите ако можам да фатам знам што значат и на поисон за кошарка го уплатив, на тоа 30че ставив, на ова со фудбалот 40че
Сигурно ако сакаш чекај да завршат па после иди уплати ги ако ти дадат Па да знаевме ние дека се сигурни 1000 евра ќе уплатевме. Па Лудо еве и на татко ти утакмиците се совпаѓаат со дел од моиве Еве дел од тие што ги имам а не се почнати, кој сака да уплаќа повелете И од двете ливчиња незапочнатите натпревари ги напишав. Барселона Б.-Гирона 1 Реал Мадрид-Виљареал 1 Фиорентина-Бреша 1 Панатинаикос-Арис 1 ПСЖ-лЕНС 1 Ст.Етиен-Кардиф 1 Спортинг -Брага 1 Брадфорд -Барнет 1 Стоук-Кардиф 1 Сканторп-Евертон 2
Јас не сум уплатила подолго време и не ни мислам затоа што немам ич среќа .Само еднаш добив од милион одиграни ливчинња и тоа 300 ден . Инаку да ви кажам една интересна страничка за сите што сакаат да се обложуваат www.betterz.com. Се обложуваш онлине и собираш поени и добиваш поклони .Само треба да играш повише време за да добиеш нешто .
Повеќе од сигурно е дека ниедна утамица не е сигурно, фала богу знам до толку , само сакав да се посмеам пошто мажите кога ги слушам секогаш велат колку е сигурна
Еве нешто добро што го забележав утрово мислам дека е малку и ризик ама има добар коефициент па едно 100 кај било кај не било SAMPDORIJA ROMA 2 MILAN UDINEZE 1-1 KATANIJA INTER 2
уплатив 2(фудбал и кошарка) за 30че готово, ова е последно јас вака играм (т.е татко ми ми помогна) Ulm-Brose baskets- +152.2 Dusseldorf-Bremerhaven +147.2 Skyliners-EWE-Oldenburg +137.5 Siroki-Cibona 155.5 Phoenix Hagen- Tubingen +163.5 нема многу кошови, па се решив се на + да ставам па со крстот напред во грин бет е уплатени,добивка 624 со 30че за фудбал се 6 утакмици добивка 292 денари
Вака би играла јас: Manchester U - Liverpool 2 Tottenham H. - Charlton Athletic 1 Chelsea - Ipswich T. x Leicester C. - Manchester C. 2 AC Milan - Udinese 1 Bari - Bologna 2 Catania - Inter Milan 2 Cesena - Genoa 2 Chievo - Palermo x Fiorentina - Brescia 1 Lazio - Lecce 1 Parma - Cagliari оваа ич не е сигурна, ама ајде 1 Napoli - Juventus 2
Еве го моето за денеска, не сум се консултирала апсолутно со никој од прогнозериве на нет Манчестер Ј. - 1 Манчестер Сити - 2 Лацио - 1 Фиорентина - 1 Сантандер - 1 Валенсија - 2 Тенерифе - 1 Со среќа на сите
Јас и дечко ми направивме едно невАзможно ливче, ама јас само пишував шифри и не се сеќавам на типовите за ги напишам. Ајде утре ќе дадам придонес.