Вчера 4190 фатив, после 1 месец пауза (се изнервирав се наопаку излезе и си ветив пауза) За денес: Првото: Ливерпул - Тотенхем = GG 3+ Њукасл - Стоук = 1 Ман. Јун. - Челзи = 1 3+ Арис - Левадијакос = 1 Фенербахче - Бурсаспор = 1 ______________________________ Второто: Парма - Торино =1 Ман. Јун - Челзи = 1 3+ Отелут - Пандурии = 1 Лимерик - Корк Сити = 2 Лион - Олимпик М = 1
Celta Vigo - Real Madrid -- 2 Inter - Bologna -- 1 Bordeaux - Bastia -- 1 Innsbruck - Salzburg -- 2 Newcastle - Stoke -- 1 Levante - Getafe -- 1 Palermo - Siena --1 Twente - Vitesse -- 1 Basel - Y. Boys -- 1 Fenerbahce - Bursaspor -- 1 4/4 и 2/6
Што е со коефициентиве за тенис бре, Џоко 1.01 ич да не го ставам бољи Ај Надал барем 1.10 беше Федерер 1.05 а ова 1.01 ништо џабе. Јас Реал ги ставам синг вечер МОРА да тепаат, ми треба пара мене а нив опоравување, 2ро мeсто се брка на табела, иам верба у нив, мораат. Може да ги уфрлам и Клиперс-НБА стварно се топ сезонава. Мајами со Индијана ми е малку несигурна. И виши не играм тимови што почнуваат на П Вчера ПСВ ме зафркна за 1500, предходната недела Порто срдливите, а пред таа ПСЖ, скапни мртвила. Ама така ми е, два пати ги ставам и ги бришам Милан пет за 12 а Мики партал ми праи , коефициенти и поише од добри, ако ми е ако, неверник у мој тим, АКО МИ Е! Лил на рецепција одма!
Значи ќе си гризнам од газот, за 3000ки ме зафркна Манчестер. Колку што се имам дерено пред телевизорот попладнево никогаш не сум се дерела до сега. Зарипнав. -.- И аман, 555 пати сум рекла не ставај на две ливчиња иста утакмица, јас не бе, контра себе си одам. Епа за ум следен пат.
од првите само Dundalkhamrock - 2 ме зафркна, незнаете колку мми беше мака за денес Oklahoma:Boston - 1 L.A.Lakers:Chicago + Manresa:Unicaja Mala 2 Reggio EmiliC. Montergran 1 Air Avellionoinamo Sassa 2 Phoneix Hage:Brose Basket 2 Partizan:Igokea Lakta 1 Cibona:Union olimpi 1 Buducnost:Gyori ETO KC 2
Интер бе. Интер !!!! Само они ме зезнаа за едно 300-400 ден. Али колку толку. Добитно ќе ми беше ливчето
Тикетчето мое : Легија - 1X Р. Мадрид Б - 1X Клуж - 0-2 Д. Букурешт - 1 Мидтланд - 3+ Челмсфорд - 3+ .......... Уплата 50 денари... добивка 500 ден ..........
Го уплатив во 1 и пол ,кога само Олдам беше одложена. Сега гледам уште две ми одложиле.. Донкастер - Карлајл =1 ( одложена) Мансфилд - Гримзби = 1 Лидс - Питербро =1 Хамилтон - Дамбартин =1 ( одложена) Кардиф - Лестер = 1 Ковентри - Колчестер = 1 Оксфорд - Барнет = 1 И без нив си имам добра добивка 900стотки.. Само уште да влезат другиве
Јас за денеска би одиграл само сингл пошто нема ништо друго квалитетна понуда. Натпреварите од Лига Европа се чист булшит. Натпреварот кој сметам дека е така посигурен за вечерва и може да донесе пар илјадарки профит е следниов: Chelsea - Steaua 3+ @ 1.80 Мислам дека Челзи нема што тука да тактизира, загуби 1:0 на првиот натпревар, ако сака да оди понатаму мора да победи со повеќе голови разлика. Е сега ме плаши нивниот педерски начин на игра па да не победат 2:0 и комотно да си се пласираат во следна рунда или да одиграат мизерни 1:0 и на продолжениja да победат. Во секој случај одам со оптимизам дека ќе има 3 или повеќе гола. Инаку, во последно време се кладам онлајн, локалните кладилниците тотално ги баталив, нема више да стапнувам во ниедна кладилница, мамицата нивна кварна. Ако некоја феминка сака да спознае колку е убаво да се кладиш од дома седејќи на столче со неколку клика на маусот, наместо трчање до кладилница и фаќање сеир од останатите, можам да ја воведам во тајните на онлајн обложување. Потребно е да има сметка на Мoneybookers (http://www.moneybookers.com), што е своевиден електронски паричник и ќе може да се коцка.
Што ви реков цури, а? Челзи 3+ како на шала си излезе, fuck yeah. Се надевам некоја типка ме послуша околу овој тип и го одигра, во што не верувам многу, а уште помалку верувам дека некоја од вас го одиграла овој меч сингл и си заработила уплата*1.80. Што е - тука е, идеме даље.
Дај да се дружиме со НБА, гледам никој не постира, јас секој ден си играм, срамота е веќе. Ама обожавам НБА, па еве за вечер нешто. Филаделфија - Индиана +188.5 Сан Антонио - Кливленд -200.5 Портланд - Детроит Т1 -105.5 Јута - Мемфис Т2 +92.5
Не те бидува за кошарка Лил ахахахахахаха anyway еве го зготвив ливчето со кое ќе се изедначам со лил 2-2 (во заграда ставив коефициент да не ми пишува ЛП дека не сум измамил или пак да не ми го признае ливчето како што до сеа 3-4 пати ми направи Tottenham = 1 (1.55) Chelsea = 1 (1.40) Milan = 1 (1.30) Barcelona = 1&3+ (1.35) Porto = 2 (1.40) Napoli = 1 (1.50) А сега идам да си уклучам Спорт клуб и да уживам и да се нервирам во остатокот од денот
Кога сакаш да се промукнеш со 1.20 не сум ја крива. И тебе гледам ти иде обложување. TOTTENHAM - FULHAM 1 CHELSEA - WEST HAM 1 SEVILLA - ZARAGOZA 1 FEYENOORD - UTRECHT 3+ MILAN - PALERMO 1 NAPOLI - ATALANTA 1 Се мислев меѓу Наполи и Фиорентина, а Наполи мора да тепа оти све нерешени ги изигра последниве 4-5 утакмици. Кошарка за вечер, после ќе пишам.
Ооооф црни Тотенхем ... Сите испаднаа денес, еден скапан Тотенхем по 2 пат ме зафркна. Кошарка за вечер ЛА Клиперс - Њујорк 1 / -196.5 (ова ќе размислам) Хјустон - Голден Стејт -216.5 Бруклин - Аталанта 1 ЛА Лејкерс - Сакраменто Т1 - 110.5
Феминчињааааааа, желни ли сте да направите обрт на пари понеделнички? Ајде ќе ви дадам (се надевам) добитни типови да ви тргне неделата и да се израдувате. Епа вака... 2806 Sonderjyske - Esbjerg X2 @ 1.45 3308 Piast - Lechia X2 @ 1.46 2024 Dynamo D. - Koln 2+ @ 1.30 2348 Samsunspor - Adanaspor 2+ @ 1.27 Коефициент: 3.50 Влог: 100€ Предлог влогови: -за цури до 15 год.: 100 ден. -за цури помеѓу 15-20 год.: 300 ден. -за цури над 20 год.: 500 ден. Се зезам, играјте според можностите, ама не се плашете да ризикувате, без ризик нема добивка. Не е некој боженствен коефициент, но би требало да заврши работа. Лево ви се шифрите на натпреварите од Спортлајф, ако во друга кладилница коефициентите се повисоки одиграјте таму. 2+ е за цел натпревар, да паднат 2 или повеќе гола. Доста сум сигурен во тикетот, па ваљда нема да бидам малер да промашам да му е*ам мајката. Типовите се мои и се поткрепени со анализа која нема сега тука да ја изложувам на широко, така што бидете сигурни дека добивате квалитетни типови. Обично играм поризично, ама сакам уште понеделнички да направам добра пара и после да играм со пари на кладилницата и уште повеќе да ги дотолчам. Ако ме пратите во тикетот, ставете ми до знаење со лајкување на постот, ќе навивам и за вас.