Lechia дебилчини, мизерен тим. Промашуваа идеални шанси за гол и после нормално ги стигна казната. Тоа е тоа, коцка... се надевам не изгубивте пари ако го игравте овој тикет, впрочем не сте го ни играле женските не се коцкаат.
France - Georgia - 1 & 3+ Netherland - Estonia - 1 & 3+ Spain - Finland - 1 & 3+ Austria - Faroe Island - 1 & 3+ Croatia - Serbia - T1 2+ Slovenia - Iceland - 1 Scotland - Wales - 1 Andora - Turkey - 2 & 3+ Sweden - Rep. od Ireland - 1 & 3+ 4/4, 3/5
Словачка - Литванија 1 дава гол Унгарија - Романија 2+ Молдавија - Црна Гора НГ Македонија - Белгија 1Х * Орландо - Оклахома -207.5 Сан Антонио - Јута -201.5 Феникс - Минесота -192.5 Лејкерс - Вашингтон -208.5 Чисто сумљам дека сите ќе испаднат минус, ама ајде, нека биде.
Македонија ме зафркна вчера, чисто навивачки ја ставив, ретко ја играм, ама бев поттикната, не жалам ни најмалку. Од кошаркава Феникс - Минесота само отиде плус. * За вечер: Чикаго - Индиана +180.5 Денвер - Сакраменто H2 (-13.5) Голден Стејт - Вашингтон H2 (-8.5) ЛА Клиперс - Бруклин +193.5 (повеќе би сакала 1 оти омилени ми се сезонава ама слаб коефициент)
Ја имам X-X со 100 денари, па ќе видиме како ќе заврши... http://www.rezultati.com/utakmica/Gvumi ... i-utakmice
тежок кладионичар сум и губам и добивам ама на ситно играм и гледам секој ден да бидам чар барем малку да сум позитивна нула
За денес си изиграв 2 ливчиња се надевам среќата ќе биде на моја страна бар на едно од нив CRYSTAL PALACE BIRMINGHAM K1 AIRBUS PRESTATYN K1 RIJEKA SLAVEN B. DX2 2.02 G. A. EAGLES SPARTA ROT. GG3+ MVV DE GRAAFSCHAP GG PENAROL CENTRAL ESP. K1 ------- PARIS SG MONTPELLIER K1 PARIS FC ORLEANS K1 LEICESTER MILLWALL K1 AUXERRE DIJON K1 DORDRECHT FC OSS K1 SHAMROCK R. CORK CITY
И покрај обидите на Lilbaby да ми го замати умот со слики од мажи кој се облакаат како жени за да ми падне концентрацијата , сепак успеав да направам ливче кое вреди . Челзи = 2 (2.20) Баерн = 1 (1.35) Барса = 2&3+ (1.85) Реал = 2&3+ (1.85) Милан = 2 (1.80) PSV = 2 (1.40) dobivka 1300 den
Helsingborg 1 Debreceni 1 Ajax gg3+ Real Sosiedad 3+ Gyor 1 Cobresal gg3+ xxxx Real Sosiedad 1 Fenerbachce 1 Atl Madrid 1 Frankfurt 2 Lyon 1 Mallorca 3+
Atl. Madrid 1 Flamengo - Audax RJ 1 Lyon - Sochaux 1 Fenerbahce - Akhisar Belediye 1 Kryvbas - Metalist Kharkiv 2
Леле бе само за една синоќа а и во саботата на двата тикети... На едниот за 4000 денари ме зафркна последната т.е. Алкоран а на другиот тикет само Силго, заврши 2 : 0 а го имав 3+ ... Исто и синоќа, ме зафркна само Коненхаген, го имав 3 + а заврши 1 1
Пошто играм синглови само еве за денес три понуди Limerick-Bohemians ТИМ2 дава гол 1.65 во Betcity - на ова ке ги колам Другиве можат да се пробаат спортски Bresia-Groseto 2 vo 1 Falkirk-Dumbarton 1 vo 2 Доколку некој е заинтересиран за соработка за синглови нека ме исконтактира
Middlesbrough - Nottingham -- GG Millwall - Watford -- GG Leicester C. - Bolton W -- GG Peterborough U. - Brighton -- GG Verona - Cittadella -- 1 Standard - Genk -- GG Brescia - Grosseto --1 Arsenal - Everton -- GG 20 денари уплата, 1018 добивка. Ајде нека ми се посреќи веќе
Вчера ги заклав Денес се игра ова - две ливчиња по два пара Левски - Локомотив Софија ТИМ2 дава гол 1.85 Волин Лутск - Днипро ТИМ1 дава гол 1.75 Халмштад - Атвидаберг ТИМ1 дава гол 1.27 Висла Краков - Сласк Вроцлав Второ полувреме паѓа гол 1.3
Вчера ме зезна една утакмица за 500 ден. Таман реков ќе биде нешто и не и не. Кажете нешто за денеска :geek:
Марсеј - Брест 1 КПР - Стоук 1 дава гол Гранада - Ваљадоид 2 дава гол Реал Мадрид - Бетис 2 дава гол Аз Алкмар - ПСВ 1 дава гол Џенова - Аталанта 1 дава гол * мал е коефициентот, ако уплатите на 20 добивката е еднаква на 1 килограм семки може на 50 да се проба За вечер Плеј оф НБА, али тоа отом потом ќе се размислува.
Спортска обложувалница Како да се научам да играм спортска, тоа коефициенти несвакам како иде, ве молам кој може нека помага во врска со проблемов мој.
Спортска обложувалница Па нема некоја филозофија, отвораш билтен и си ги гледаш утакмиците на лист го запишуваш редниот број на утакмицата, не е реден број туку така се означени, со бројки И ставаш 1 за домаќинот да тепа, 2 за гостинот, Х за нерешено Има и други начини, ама прво пробај со основното, инаку може да ставиш по колку голови ќе паднат на утакмица и др. Имаш десно од утакмицата коефициенти, колку поголем коефициент толку поголема добивка.