Bayern - Barcelona -- GG 3+ Brechin - Stranraer -- GG 3+ Altrincham - Halifax -- GG 3+ Wrexham - Kidderminster -- GG 3+
Јас сум сериозна во намерата да повикам дома поп да ме чати оти ќе да е до мојата ЧАКРА што се за една ме паѓа. Да не ви праќам по слики каков малер сум, секое факинг ливче во бестрага ме носи. Њукасл - Ливерпул Т2 2+ Виган - Тотенхем Т2 2+ Фортуна Дизелдорф - Б.Дортмунд ГГ Атл.Мадрид - Реал Мадрид ГГ/3+ а може и ГГ 3+ Демек Аталанта се местела Х да биде, 2.30 е коеф. па ќе го спојам со уште некоја таква. ~ НБА конечно ми тргна, да не се подречам, за вечер има 4, кога ќе излезат коефициенти ќе пишам.
Blackpool - Derby - GG Leeds - Brighton - GG Middlesbrough - Charlton - GG Ath. Bilbao - Barcelona - GG Ath. Madrid - R. Madrid - GG Имам уште едно систем ама таму се повеќе утакмици, ме мрзи да ги пишувам. Ако искочи тогаш ќе се фалам
Конечно добитна , После можеби добри 5 месеци . Си лапнав 1500 денари, уплатив на 50 . Еве што играв: Атлетико - Реал М. = гг Ден Хаг - ВВ Венло - гг Хофенхајм - Нинберг = 1 Баер Леверкузан - Вердер = 1 Каљари - Удинезе = 2 Аталанта - Болоња = гг
Оф луѓе, до денот изгледа било. Ај нека ни се множат. Ова ми е едно од подобрите ливчиња што сум ги фатила. Ако го додадев и Ливерпул на ливчево, Јипи ќе плачеше.
Јуле, не за друго, Јипи координира тука правила, ќе ти рече: Си требала пред да почнат утакмиците да пишеш овде. А инаку резултатот: Лил - 2 Јипи - 1 Јуле - 1 Тренди - 0 Хипстер - 0 * За денес: Челзи - Свонси 1 Витезе - Вилем 1 Ница - Троја 1 Адмира - Австрија Виена 2 Фенербахче - Кајсериспор 1 Милан - Катанија 1 (или Киелце - Металург Т2 - ќе играм)
Lumezzane - Treviso X Gil Vicente - Olhanense X Travnik - Velez M. 1 Novi Pazar - Partizan 2 Hajduk - Rijeka 1 ovie najsigurni se (kao)
Guimares - Ferreira - GG Sampdoria - Fiorentina - GG Fenerbahce - Kayserispor - GG CFR Cluj - Steaua - GG Standard - Zulte Warengem - GG Sporting L - Nacional - GG 4/4 и 3/5 *Hajduk - Rijeka - 1X *Milan - Catania - 1 *Novi Pazar - Partizan - 2 *Rosenborg - Sandnes - 1 Biel Bienne - Locarno - 1 Nice - Troyes - 1 Admira - Austria W - 2 Fenerbahce - Kayserispor - 1 Molde - Stromsgodset - 1
Јас да се пофалам дека фатив парички за Мајските празници , кој стварно ми дојдоа во прав момент Иако се 6 и сите над 1.30 коефициент нема да се рачунаат бидејќи не успеав на време да пишам (тие што ги ставив извадија победа , иако на кратко мислев дека е загубено кога видов дека Милан примаат гол у 65 мин ....) Chelsea 2 - 0 Swansea C. AS Roma 4 - 0 Siena Torino 0 - 2 Juventus AC Milan 4 - 2 Catania Malaga 2 - 1 Getafe Schalke 4 - 1 Hamburger SV
eve za utre nekolku utakmici, pa neka ni trgne ponedelnicki da zememe nekoja para Aston Villa - Suderland - g g Otelul - Concordia - 1 Jonkoping - Angelholm - 1 Orebro - Varberg - 1 Gimnasia LP - Ferro Carril Oeste - 1 Maritimo - Benfica - 2
Слиго - Дери Сити Х2 АИК - Гетеборг Х2 Шелбурн - Бреј 0-2 Шамрок - Дунделк 2+ Оденсе - Мидтјиланд ГГ Арсенал - Њувелс Олд Бојс Х2
еве едно мешано за денес и утре. малце пари носи ама добро е ако ги фатам и тие Волфсбург-Борусија дортмунд-2 Астон вила-Челзи-2 Ливорно-Бреша-1 Лил-Ремс-ГГ Атлетико билбао-Мајорка-1
PAOK - Giannina - 1 La Coruna - Espanyol - 1 Newcastle - Arsenal - 3+ Tottenham - Sunderland 3+ West B. - Manchester u - 3+ Rijeka - Zadar - 1 Kayserispor - Besiktas - GG Inter - Udinese - 3+
https://www.facebook.com/pages/Z%C3%A1r ... 87?fref=ts Не ги погодува може 100 посто али често и доста утакмици искочиле ко што кажал