Nantes - Monaco - GG Midtjylland - Brondby - 3+ Lokeren - Club Brugge - GG3+ Werder - Mainz - 1 Guimaraes - Sporting - GG Bologna - Inter - GG
Цска Москва - Б.Минхен 1Х Б.Леверкузен - Ман.Ју. Т1 2+ Реал М. - Галатасарај ГГ ПСЖ - Олимпијакос Т1 2+ Ман.Сити - Плзен 3+
Не се натпреварувам со Лилбајбе , глупо ќе ми биде да ја победам. Затоа само ќе играм сега за да уживам со дедо ми гледајќи ги на кабловска утакмиците . Истотака ќе пробам од сеа да се фокусирам на Англиско како нај-нај возбудливо од сите , Глупо ми е Германско и Шпанско да ги ставам Борусија , Баерн , Барса и Мадрид како сигурни коефициенти Коефициентите се во заграда Астон Вила = 1 (2.00) Арсенал = 2&3+ (2.60) Евертон = 1 (1.65) Ливерпул = 1 полувреме 2+ (2.60) Рома = 2 (2.00) Ајакс = 2 (1.50) Vitesse = 1 ( 1.40) Сити = 1&3+ (1.75) Челзи = 1 (1.60) 6.558.00 ден добивка
Не ми е криво што Астон Вила ме зезна Криво ми е што тие на каса направија грешка и ми искуцаа 2 ливчиња наместо едно , и наместо двојна добивка = 0 ...
Gleam samo jas sum si aktiven na temata ... ako ako ... Denes samo anglisko imam Baern , barca i kompanija ne se za stavanje oti im se koeficientite 0.00 za pobeda , ko stv nema smisla nemozam ni 10 den da zarabotam od niv. Liverpool = 1 Manchester City = 2-2&3+ Chelsea = 2 West Brom = 1 Ttottenham = 2 Arsenal = 1 3000 den dobivka
Признај, срам ти е што губиш од мене. 3:1 е сеуште. Чекам да ме стигнеш. * КПР-Блекбурн ГГ Шефилд-Нотингем ГГ Балинамалард-Ардс 2 дава гол Клифтонвил-Гленавон 2 дава гол Арброат-Странраер Х2 Лорен-Рен 1Х
^ woah ovie utakmici jas mislam slednata Wahunrtonadyb protiv ODanygsou da ja stavis deka mozebi eden od tie ke dade gol
^ Па коефициентот да дадат гол е 1.50 така што и од Јужна Замбија ако треба ќе ги пратам - само да сум добитна.
woah само јас играм тука , другиве спијат , после ќе ми пишат зашто сиромаштија , еее кога не играте ливче... Овие обнасбгапсгбсгсфн псабфпасоф и гсоаубгф ф2 б29 б 29б екипи од тунгузија и замбија и западна океанија утакмици и екипи на Лилит не се важат. Така не ја рачунаме Еве ливче за 1200 ден и кусур , сите коефициенти се над 1.30 Chelsea ? - ? Crystal Palace 1-1 ( последна шанса за пропаднатиов тим) Everton ? - ? Fulham = 1 Barcelona ? - ? Villarreal = 1&3+ Osasuna ? - ? Real Madrid = 2&3+ Atletico Madrid ? - ? Valencia = 1 Sporting CP ? - ? Belenenses = 1 Bayern Munich ? - ? Hamburger SV = 1-1 ( кец у кец , т.е дека баерн и прво и второ ќе тепа) Rio Ave ? - ? FC Porto = 2
Жити се, само првите 5 лиги ќе ги играме затоа што ти не ги пратиш другите. Тоа што ти не можеш да погодиш не е моја кривица.
Неее Само европските лиги кој патем ги има бар 80 (само во англија има 10 ...) , може и Бразил и Аргетинска прва лига , не тие од Таџикистан и Танзанија
Не се обложувам.Само еднаш имам влезено во спортска обложувалница да уплатам за еден пријател,бидејќи не бше во можност сам да го направи тоа.А и најблиските околу мене ништо посебно не се заинтересирани за оваа област
Надежно за 2500 илјади ( уплатата е секогаш 50че) Ливерпул = 1-1&3+ ( за тие што незнаат , Ливерпул да тепа прво и второ полувреме и 3 гола да паднат) Манчестер Сити = 2 Фиорентина = 2 Борусија = 1 Барса = 2-2&3+ Ајакс = 2 Билбао = 1