Hull - Manchester Utd 3+ Chelsea - Swansea 1 Еverton - Sunderland 1 Newcastle - Stoke ГГ Norwich - Fulham 2 Tottenham - WBA 1 West Ham - Arsenal 2 Manchester City - Liverpool 3+ Мислење ?
Прво ливче во новава година.. да се надеваме дека ќе е добитно.. Alfreton-Wrexham 3+ Queen's park- Doncaster 1 Arsena l- Cardiff 1 Oldham-Shrewsbury 1 Preston- Port Vale 1 Yeovil - Warford 2 Liverpool-Hull 1 Southampton- Chelsea gg Sunderland- Aston Villa gg Manchester U-Tottenham gg Milan-Atalanta 1 добивка 3 579
Да ве поздравам и да ви посакам Среќна нова со веста дека од утре секоја добивка од спортска се оданочува за 10%, паричките одат во буџет на Р.М. И раскинувам на кладилницата со тешко срце. Ај да речеме ќе преминам преку тоа, ама да потпишувам документчиња во кладилница пред да ме исплатат - нема шанси.
Законов е....глупости во боја... Колку ќе фатиме 500,600,1000 ден? Па кај малку парички, па и од тие да ни земат. Барем да ги оданочуваат поголемите суми, а некои ситни ко што ние фаќаме. Кај ретко се фаќаат па и тие од џеб да ни ги земат. Налет.
Јас да ви се пофалам на бадник си фатив убава сумичка на парички ми земаа и ДДВ ама ако алал нека им е одамна новчаникот не ми бил толку симпатичен
Од октомври немав фатено, и ете денес среќата, ден пред роденден ми дојде пак на вратанца. Данокот е ситен оти и добивката е ситна, иначе данок пресметувале на разлика меѓу добивка и уплата, пр. ако добивката е 1000, а уплатата 50, на 950 данокот се пресметува 10%. Утре ми следува ваучер од Спорт Лајф ради роденденот, ете едно 100-че ќе си го планирам за следно коло.
Leamington - North Ferriby - 3+ ......... 1.75 Brackley - Barrow - 1 ....................... 1.50 Eastleigh - Dover - GG ..................... 1.70 Charlton - Oxford Utd - 3+ ............... 2.00 Milton Keynes - Wigan - GG .............. 1.55 Watford - Bristol City - GG ................ 1.70 .................... Коеф. 23.5 ....................
Изиграв едно ливче денес празнично се надевам ќе ми се посреќи редно време е мислам дека Totenhem 2 Napoli 2 Feyenord 2 Eupen 1 Braga 1 Barsa 2-2 Vilareal 1 Saragosa 1
изиграв и јас Јунајтед Х-2 Ерготелис Х-Х -------------------- Милан 1 Ајакс гг1 Монако 2 Шведска 2 Полска 1
секој викенд играм спортска. Толку сум навлечена што веќе мојот ум научил дека секој петок Твинклс мора да земе билтен Најчесто во Sport Life уплаќам.. играм од што сакам , можеби тоа што тренирам фудбал дополнително ме поттикнува.. имам уплаќано и за ниски и високи суми..имам добиено неколку пати ..не толку висока сума..но сепак задоволувачка.. најчесто си играм и најлесно за да се добие ..4 утакмици за 500 ден. тоа е тоа..
Срцки што мислите има ли некоја сигурна за утре? Јас си уплатив 3 ливчиња. Меѓу кои и едно "ненормално" ливче, на кое што ставив Ренџерс да изгубат, со мисла дека веќе 20 бода бегат а на овие другите им се потребни бидејќи се при крај. А и коефициентот е примамлив, 18. Па ќе видам утре колку ме служи логиката.
Женски, игравте ли нешто викендов? Јас со душа го чекав денов, реков и во темата за ракомет дека куќата ќе си ја вложам на Вардар, па денес уплатив едно ливче со само две утакмици, сигурни се - земете уплаќајте ALL IN додека не почнале. 17:00h RK Vardar Skopje : Flensburg H. - 1 (со хендикеп) 20:15h Barcelona : Rhein Neckar - 1 (без хендикеп) Вкупен коефициент = 2.24 Уплата = 100 € Можна добивка = 224 € Играат една после друга и најверојатно ќе ги има на ТВ, одам јас уште од сега да се загревам. Ајде и на мене да ми се насмевне малку среќата, или ич или брич.