Јас играм често , најголема добивка ми е 51000 со 300ден уплата знам последна ја чекав Барселона 4+ и срце ке ми искочеше па 10 пати ги проверував резултатите , гледам темава не е активна или не трошите пари сега пред одмор а мене пак баш одморот ми доаѓа од спортска добивка лани пред одмор добив 200е сеа 170е ама фалат уште
Ајде ќе составам нешто за викендов и ќе ви пишам шо ке играм ,утре билтен искача ке има повеќе утакмици
Да пробаме вака: 1) Стандард-Локерен 1801 - 3+ 2) Македонија-Данска 9893- +53.5 (ракомет жени) 3) Македонија-Полска 1606 -1 (кошарка) 4)Хорн-Матерсбург 2112 -3+ 5)Манчестер Ј.-Рома 6101 - Т1 2+ (ов е јунајтед да даде 2 или повеќе голови) 6)Реал М.-Интер 6102 -4+ (овие две се за утре 5 и 6 ) 7) Милан- Ман. Сити 6103 - 3+ (тип за недела ) Ливчево за 100 носи околу 5000 и тоа во Спорт лајф шифрите ви се од таму , првата е од 17:15 СО СРЕЌА
Ништо вчера зезна Хорн 3+ , за денес ке играме ова 1) Манчестер -Рома 1000-4+ (3,15) 2)Реал-Интер 1001-5 +(4.3) незнам ама реал мене ми иде и на 7+ некоја интуиција женска 3)Рапид -Рид 1011-4+(2. 4)Алтах-Адмира 8101 -ГГ3+ (2.31) Шифрите се сеа од Златна копачка зошто се поголеми коефициентите а тикетов е малце ризичен и јас пак ке играм на 100 за добивка од 8000 , значи да играм пример 20 пати месечно по 100ден тоа се 2000 но ако добивката на секој тикет е некаде 5000 јас сум во плус од само еден добитен , а ако се погоди и повеќе од 1 тикет може да се извади просечна месечна плата од 10000 СРЕЌНО
Денес да одиме на нешто посигурно , уштемалце кепочнат и премиер лига па ќе имаме поголем избор предлози 1) Кербер-Мугуруза 1 (1.7) 2) Андерсон-Јанг 1 (1.5) 3)Младенивич -Нара 1 (1.6) 4)Хартберг-Матесбург 3+ (1.7) уплатете за колку сакате коефициент е 6.9
Гледам никој не се вклучува да напиеше некој тип, добро е и тоа ако не сте ги играле тикетиве погоре зошто ги утнав, ама еве ај денес може ќе имаме среќа Aј да пробаме вака еден тикет со уткмици од 3 дена 1) Атлетико М-Реал 3+ 2) Баерн -Фолфсбург 1&4+ 3)Генк -Гент ГГ3+ (овие 3 се за денес) 4) Астон Вила-Њукасл 3+ 5)Челзи-Лестер ГГ 6)Дортмунд-Леверкузен 3+ (овие 3 се за сабота) 7)Менхеглдбах-Штутгат 3+ Сандерленд -Ман ЈУН Т2 2+ 9)Барселона-Елче 1&4+ (овие 3 се за недела) 10)Ман Сити-Ливерпул ГГ3+ кремот е за понеделник За уплта од 50 ден ливчево носи околу 40000 зависи каде ќе уплатите, некаде ви даваат бонус ако играте повеќе од 6 утакмици ,а ливчево не е лошо , има бар 70% за пролаз , СРЕЌНОО
Ме за*баа мене Атлетико и Реал синоќа и тоа ептен гадно, уште на првата утакмица ја кутнав. Уште се нервирам, баш ќе се решам да напишам некое ливче и ништо. Нече среча поштеног човека, тоа е.
Chelsea - Leicester 1 & 3+ Crystal Palace - West Ham X Southampton - WBA 1 Swansea - Burnley 1 Everton - Arsenal X За 1600 и нешо денари со уплата 30. Уф како добро би ми дошле париве, ама ај да фатам... од коа неам фатено. Више ги испланирав парите
И јас се тешам со тоа, нече среча поштеног човека Да ја играме денес Барса 7+ ептен јаки се , Меси, Суарез, Нејмар мислам има шанси за 7 гола ,ќе сакаат да се покажат уште во прво коло, и ќе додадеме Манчестер да даде 2 гола, Штутгарт 3+ и за понеделник Ливерпул ГГ3+ за 100 има 4000 , па осеќам ќе пукне некој ден висока сума , ќе ви го ставам тука зошто такво ливче пишав за денес нешо ко ова шо го предложив Барса 7+ ХАЛ 4-6 Манчестер да даде 2 гола Штутгарт 4+ Гројтер Фурт 3+ за 100 имам 40000 добивка, еднаш ќе пукне, ај нека биде денес
Јас си се обложив,ако се погодам ќе биде 200 денари само за Симончиштето,едно засега си погодив, останатите денес се играат...баш сакам сите да ги погодам!
Мислев ќе игра, фала на информацијата, Нејмар исто така не играше вајда ради повреда, навивачка сум на РЕАЛ и не сум во тек со настаните во Барса ,зошто Меси ама баш ич не го сакам
^ Па Суарез е казнет заради дешавката на Светското, тоа сите го знаат. Тој играше само на пријателската со Леон, во официјални натпревари не смее да учествува уште два месеци. А Нејмар го повреди глуждот на тренинг, ама мислам дека Енрике не сакаше да го малтретира за Елче, такви средби Меси сам ги средува. Викендов се очекува понезгодна со Виљареал.
Тоа знам, ама мислев дека е казната само за настапите за Уругвај, ајде еден тикет сеа , јас добив вчера 2000, а денес ќе играм вака Барнли- Манчестер 4-6 Леверкузен -Херта 3+ Евертон-Челзи ГГ3+ Манќестер Сити-Стоук ГГ3+ секогаш играм на голови зошто големите тимови знаат некогаш да наместат
Пред една недела, со родителите пишавме 2 ливчиња. И на двете не фативме за една утакмица. Едното беше околу 800 денари, а другото околу 1500.
Денес вака ќе играм Арсенал ГГ4+, Челзи дава 2 гола, Евертон дава 2 гола,Реал ГГ3+ и кошарка Франција +142,5 кошеви тоа е , ЗА 100 ИМА 5500 , па да се погоди .ќе има частење вечерва