Мислев ќе ја наместат 1-2 и Малага водеше на полувреме ама Валенсија не ја сврте, се местат многу натпревариве денес и незнаеш што да играш, Барса ја играв 4+ во неделата и погодив, играј ја неа и Реал скоро секогаш се 4+ ,утре игра Реал пиши го 4+, а денес може Баерн 4+ . Најдобро играј си само 2 за 200ден иначе тешко се фаќа .
Хеххе, абе играм јас редовно, ама јас сакам преокрет да им напраам на кладилнициве, сакам за 20 денари да фатам 200.000,00 денари...што многумнина ќе речат не е можно, ама е можно, и еве пример за тоа: http://aktuelno24.mk/фото-кладилницата-вил-хил-соголена
Гледам имаш картичка СЛ клуб на спорт лајф, играј 16 утакмици со над 1.35 коеф ама за викенд , има така голем бонус на добивката,па може ќе објавиш и ти некое вакво ливче
А во која кладилница има игра од 1-4? Јас холанѓаните на голови ќе ги играм, кај нив некако знаат да паднат повеќе од 3 гола
јас видов во Sportlife, моментално е 18, a по моја претпоставка е дека е паднат зашто нели за ваквите игри 1-2 и 2-1 обично се движи од 25 до 30....