фала но нема да биди сега ја видов за 1 коеф. е паднат од 6 на 3 па што сака нека биде ја пуштив за 50ден не се многу една кутија цигари
Еве нешто од мене за денес Вест ХЕМ -Манчестер Т2 2+ А.Билбао-Барса ГГ4+ Крка-Звезда +145.5 Интер-Палермо Т1 2+ за 100 има околу 2000
многу слабо активни, ајде размислувајте, утре имаме за играње, да направиме едно женско ливче. Еве задача: Секој нека смисли по една утакмица за утре, било каква игра, како сака, после ќе ги споиме и сите ќе го уплатиме тоа ливче. 100% ќе сме добитни
Devojki ako znae nekoj da mi odgovori. Dali ako uplatis livce primer vo Skopje vo zlatna kopacka, dali dobivkata od istoto toa livce moze da se podigne vo drug grad kade ima zlatna kopacka ( primer vo Kocani) ?? Ve molam itno mi e. Pozdrav
Vo sportife znam sigurno deka moze bilo kade da se podigne. Isto e mislam i vo zlatna kopacka. Za dr ne sum sigurna
Не сум баш сигурна. Јас кога имав добивка а не бев во можност да ја земам го дадов ливчето на другар да ми подигне баш заради оваа причина.
Prasavme vrabotten. Do 10000 denari moze, za pogolema dobivka nad 10000 denari Mora od tamu kaj stoe uplateno. Pozdrav devojki
Prasavme vrabotten. Do 10000 denari moze, za pogolema dobivka nad 10000 denari Mora od tamu kaj stoe uplateno. Pozdrav devojki
Јас немам фатено една година, а упорна сум, уплаќам цело време, 300 комбинации имам напраено ама џабе.....Ајде вака заедно Фемински да направиме едно ливче, можи ќе ни се посреќи...
може некој да ми објасни како се уплаќа ливче зс фудбал? незнам како се пишуваат, а имам желба за уплаќање....
Наједноставно ти е ТИП 1Х2 така што пишуваш 1 за да победи првиот тим, пишуваш Х за да биде нерешено и пишуваш 2 за да победи гостинскиот тим тоа ваши горе доле и за другите спортови. Е сега нели пред секој натпревар има шифра така да пишуваш шифра тире и ставаш тип