Одам некогаш во обложувалници, еднаш имам земено 800 денари, колку толку И ќе играм уште, мора пак да добијам
девојки некој има ли слушнато за оваа страна?https://www.facebook.com/Спортисимомк-1515346655418254 Ми кажаа дека се добивало па незнам.Дали некоја знае колку бараат да се купи една утакмица.Ако има некој некоја информација нека пише...
јас како искусен, да ти кажам дека не постои Сигурна утакмица,а уште помалце не преку нет. Се е лаги со бради за само пари да ни земат...
Justin4ever таа страна не ми е позната ама јас го следам DAMEVSKIBLOGER пушта free тикети и можеш да му пратиш порака 60 ден мислам две утакмици ти праќа... поздрав и со среќа ... Патем мене вчера само лион ме зезна ај денес поправен ))
ЦСК Москва 1;3+, Јувентус-2-4, Рееал 2&3+, Манчестер Ј-1 и Менхенгладба -ГГ. Ова е нешто препишано од референтка нешто мое
еве јас што ке играм за вечер, малце забава Astana 1x i 0-3g. Shakhtar gg3+ Atl Madrid 1 i 2+ Man City X2 i 3+ Real M. 2-2 i 3-5g.
Еве едно мое размислување: Атл Мадрид - Бенфика - ГГ Галатасарај 2&Т2 Јувентус - 1X & 2+ (во Спортлајф има ваква игра) Малмо - Реал = 2+ прво полувреме Шахтјор - ПСЖ - ГГ Мехенгладбах - Ман.Цити - 3+