Леверкузен 1x & 3+ Валенсија 1 Арсенал gg3+ Бристол Роверс 1 & 2+ за поголем влог: Валенсија 1 Барса 2 Сити 1 Атл Мадрид 1
Заразена сум со обложување, на фудбал секако Првин не знаев ни што ни како но после тоа гледајки ја братучедка ми се научив, сега сум заразена, секој ден пишувам ливче, и ги пишивам со јаки коефициенти ги уплаќам за малку пари, и се дешава да добијам, си пишам по 11-12 утакмици и добивката е голема, сите ми се чудат како добивам, најголема добивка од оболжување ми беше кога ставив 12 утакмици со коефицент не помал од 1.80 и го уплатив за 20 денари, ливчето беше невозможно, брачеда ми дури и ме зафркаваше како сум летала во облаци со вакви ливчиња, и кога заврши и последната утакмица во 3 после полноќ си добив 96 илјади денари Кога се јавив да кажам на блиските не ми веруваа хаха
Јас за денес вака уплатив: Скјерн-Шафхаузен 1 Псж-Веспрем 1 Металург-Баја Маре 1 Висла-Фленсбург хен 1 па сеа со среќа нека ми е.
Ајт некој ако има билтен при рака од спорт лајф фа ми пиши шифрите на следниве ут: Ac milan-chievo As roma-udienese Napoli-palermo Sassuolo-juventus Verona-Fiorentina Liverpool-bonmem. Man.city-crystal Man.utd-monch. Villanovense-barselona Blagodaram odnapred.
кошарка Чикаго-Орландо 1 Бостон-Сан Антонио 2 Ракомет Вардар жени-Мидтјиланд 1 тенис Федерер-Надал 1 (може и 2-0 во сетови за Федерер да се игра, пошо се игра во сала, а во сала Федерер има 4-1 победи против Надал и тоа доста убедливо тепал) Баутиста-Соуса 1 фудбал Андерлехт-Мускрон 1 и 2+