И јас денес уплатив, играв Валенсија 1, Арсенал 2, Порто 2, Јувентус 2, Лион гг, ПСВ гг, Ливерпул гг. Валенсија испуштена гарант, татко ми додека да стигне, ама и среќа. Јас па не ни видов од кога почнува.
Eve sedam so bilten pred mene. Jas sum za posmirena varijanta na lifce Posetuvam tri bloga Daretipivi.com Dnevni tipovi.net Tipovi1x2.net, Pa zulu bet na kraj I finis na rezultati.com za da sepotvrdam.plus tamu ima i svetskite kladilnici kako se izjasnile vo vrska so utakmicite
http://www.h2hstats.org/sr/ на овај сајт имате статистика од одвоени натпревари како играле меѓу себе двата тима
Јувентус 2@1,65 Ливерпул gg3+@2.5 Будучнoст жени рaкoмет 1@1,3 Реaл 1-1 и 3-5 гoлa@2.4 Oвa ќе гo пуштaм, aкo мoже дo 6 сaaт дa сум дoбитен. Вечер пooзбилнo се игрa, пoчнувa тенисoт вo Австрaлијa.
рома 1т1 јуве 2 реал 1 3+ атлетико 2 бешикташ 1т1 арсенал x2 од мене овие на 500 ден и сигурна добивка @monik55 плус овие ќе ги уплатиме ние со мм. Или вечер се разведувам или ќе сме богати.
Konecno lifce Stoke-arsenal x2&2+ Udinese-Juve 2&2-4 Liverpul-M.utd GG&3+ RealM.-s.Gijon 1-1&3+ Koef 24,1 Za razonda 50,00 den