Шпанциве се за шамари мавање. Ме за*баа, 1 у 1 ги имав, мутав не моеше да даде гол у последна секунда прво полувреме, а чиста шанса имаше. Ова ни 1,02 коеф не можам да фатам. Не е ни смешно веќе колкав баксуз сум.
Нешто затаи темава, а супре прилика има вечерва @Eli23 да се јави овде и да пише предлог @PogbaPol и тој исто така
Lazio-Napoli 2. Kaj domakinite gi nema: Спојлер Alessandro Matri, Danilo Cataldi, Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Biglia, Stefan Radu, Ricardo Kishna, Milan Bisevac, Edson Braafheid, Stefan de Vrij Fiorentina-Carpi 1. Golem 1.50 koef. za pobeda na domakinite mora da se iskoristi
Рефи, мм ги пишува, јас тапа сум. Само разбирам резултати да пратам и добивка колку е. И денес 2 пуштил, на арно мене ми мириса работава, ама нека си провери он да не утнам. Ако не отклучат утре пак ќе се фалам. Гледам за Милан зборите, знам само да разберам дека е на едно ливче 2, а на другото дупла шанса, нерешено или 2. Точно кажав?
Дајте едно добитно јануари не докрајчи сметкава за струја да ја платиме 10000 е!!! @PogbaPol минатата недела пишав еддн предлог твој нишо 2 не клизнаа :/ дај нешто бар 100 евра да фатиме