Не знам баш дали ќе успеат да победат. Туку кажи Болоња во каква форма се? Гледам утре со Фио играат.
Добри се Болоња во последно време, ама тешка утакмица е утре со Фио. која се бори за тоа 3 место кое обезбедува ЛШ в година. Тешка утакмица, мој тип: X2. / 2-3g. / X
@PogbaPol, Sho praime so City be?! Hahaha krivo mi e sega sho ne otidov da ja pisham preeska. Aj vikam da ne odam za dzabe, nema 2ka da bide. I op 0-3
Цццццццц абе овие Lester да не се на некоја дрога алоо и City ги поминаа мислам браво што друго да каже чоек да ти е мерак да ги гледаш.
Првпат тоа го направив пред неколку месеци..Скроз сама го напишав, онака од досада..Напишав неколку натпревари со многу високи коефициенти и за 50 денари направив добивка 7 000..За големо чудо, ми испадна добитно Од тогаш редовно си уплаќам, ама мислам дека тоа никогаш нема да се повтори хаха..Иначе уплаќам само во Вил Хил затоа што ми е блиску одма пред зграда, во други досега не сум уплатила..И мислам дека повеќе добиваат тие што немаат врска од спорт (како мене), отколку тие што се разбираат и редовно што ги следат натпреварите..Се е чиста среќа
Од време на време знае да ми брчне да уплатам. Пред 2 недели се изнервирав дека последната што ја чекав до 12 и пол ноќта во 92ра ме зафркна и демек се налутив не уплаќав. Прееска 10 мин. пред да почне Ливерпул трчав набрзинка да уплатам нешто
Вака се играа штета што не го препишав ливчево од еден другар..ајде следен пат повеќе да сме активни да пишуваме утакмици