Стaив нa Арсенaл-Бaрсa дa имa гoл oд слoбoден нa 8 кoеф И Јуве-Бaерн дa имa пенaл и црвен кaртoн нa 7 кoеф
Момче убаво сум пишал ја горе Баерн читај а и што е битно како ке ги напишеш или изговориш се знае дека на нив се мисли а и вечер ке ве утепаат
1. Баерн се едни а Баер се други (Леверкузен) ако си слушнал за нив 2. Не мислев на тебе, друг пиша Баер. #Finoallafine#Beheroes
Па што ме цитираш мене!!!!!!!!!!!!!!! а за овие Леверкузен прв пат слушам богами од кај беа која лига беа хахахахх
Еве ја мојата уплата (не ми го препишувајте лифчето, добитно е): Арсенал - Барса ГГ3+ Јуве - Баерн - 0-2 Динамо Киев - Сити - 0-2 ПСВ - Атлетико - 0-2
Јас Јувентус не ги видов во прво полувреме топка да фатат Баерн си играше како со деца во второ полувреме Јувентус спиеше до 60 мин на крај извадија 2-2 Баерн заслужи да победи подобар противник беа.
Јуве погодено, Арсенал ме разочараа, дома гол неможеа да дадат Денес нешо тенис да врземе KOHLSCHREIBER P 1 PETKOVIC A 1 KVITOVA P 1 AZARENKA 1 DJOKOVIC N +16.5 RHEIN-NECKAR +50.5 DERBY 2+ MANCHESTER CITY 4-6 за 100 лапај си 9000
Ја гледав утакмицата, ама го пропуштив моментов. Потоа го видов на Инстаграм и 15 минути се смеев. Инаку, мирен си е Ван Гал. Да не бидам оф топик, минатиот викенд пишав ливче и Арсенал ме зафркна, а добивка - 1000. Ајде, повеќе среќа следен пат.