Дојава од capo di tutti capi т.е. мене. Товарете ја Atalanta - Roma 1X за сите пари (што во најлоша варијанта можете да си дозволите да ги изгубите). Ако сакате малку поризично играјте 1 т.е. победа на Аталанта, ама 1Х е сигурно. Во 15:00 почнува утакмицата значи за саат ипол од сега. Ако победи Рома ќе бидам . Пари назад нема пошто ни мене нема кој да ми ги врати. Но да гледаме на позитивната страна. Верувам во мојот извор од bella Italia & mafia Italiana.
Ау ау ау која местенка. Бре бре мераци! Од 2 во 1 т.е. из двојке у кеца. Што да кажам друго освен... Спојлер Money!!! Италијанска мафија the real deal! Одам да прославам со мнооооооогу
Јас се обложувам и многу ама многу често се случува само една да ме зафркне,но си имам и добивано парички
Ejjj zenski imalo so se kladat..bravo,bravo ja od prvo oddelenie igram sportska, veke 15-16 godini aktivno u dlabok minus sum
devojki edno prasajne do vas na zlatna kopacka da go proveris tiketot za dali e dobitno treba da e sve zeleno kaj sifrive ili poso imav uplateno zavrija so 4:0 a imav za prvite 1 i ne mi e bas jasno hahah