Феминки и помалку бројните фемини , имам бизнис понуда за вас вечерва. Сакате ли еден ваков куфер вечерва? Претпоставувам 100% да. Сакам и јас таков. И мислам дека вечер ќе го направиме заедно... со тоа што ќе ги здрвиме кладилниците на Манчестер Сити - Монако. Скоро сум убеден дека Сити нема да победат што значи добитниот тип би требало да е X2 или уште поубаво 2ка на коефициент од 5-6. Фудбал денес се игра за пари, тоа да е без дилема јасно. И се местат утакмици еден куп. А со оглед дека сопственици на Сити се арапи, а на Монако русин 100% ќе ја местат утакмицата вечерва, само не знам како. Ќе биде или 1-2 (еден во два), 2-1 (два во еден) или па само победа на Монако од коефициент 5.00. Еве го сопственикот на Монако, типот кој платил 500 милиони $ за развод од жена му, значи прескапо го чинела љубовта. https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Rybolovlev Друга работа приметувам дека коефициентот за Монако константно паѓа, а сум приметил кога паѓа само за една екипа значи прилично се вложува за победа на таа екипа и кладилниците ставени во небрано, мора да спуштаат квота. Сумирано еве ги типовите за Man City - Monaco X2 (2.30) (ова ми е посигурно и може поголем влог) Man City - Monaco 2 (5.50) (не толку сигурно, ама и те како вреди да се проба) Ако победат Сити да сме живи и здрави, ама мислам дека се класични дрва и еден квалитетен од Монако екстра ќе им дојде! На свој ризик уплаќајте и колку сметате дека можете да изгубите во најлоша варијанта, ваљда знаете дека нема ништо 100% сигурно во овие зезнати работи. Како и да е, без ризик нема добивка и најголем ризик е ништо да не се ризикува. Се читаме вечерва после натпреварот да видиме што ќе биде, а мора да биде ова т.е. би било многу пожелно.
апла местенка. 2-1 (из два у кеца) и 8 гола. Па кој е нормален да верува дека не е местена (како што убаво претпоставив), нека верува, јас нема. За чиста среќа ги покрив типовите 1-2 и 2-1 и тоа ми донесе минимален профит, иако многу посреќен ќе бев Монако да победеше или бар да одиграше нерешено. Ама ете, од кај да знаеш како ја договориле... проклети арапи и Руси. Доколку сте играле само Х2 и 2 сте го обрале бостанот, ама ќе ви надокнадам со наредната дојава.
Ретко само викенди пишам..И никако да фатам дали 1 ми се има случено да фатам..Дајте некоја посигурна некој ако знае се ближи 8март да се почастиме
Za utre od 17:00 Bregalnica-Pelister x 3,5 e koef. Gledam mak. liga cel zivot i prilicno sum siguren u 0:0
Masko sum. Epa sea kolku sum siguren...rizik e sportskata, nema 100% nisto... Inace Roma bila bez Naingolan utre, taka da ne ja igraam ja taa. Lester-Hull kec mesto nea. Lester - Hull 1 1,85 Udinese - Juventus 2 1,45 nedela Las Palmas - Osasuna 1 1,55 nedela Toa mi e prv tiket so ke igram utre...
Многу сакам да започнам со ова, но не знам ни основно правило, ни по која основа да се водам дека некој че води итн. штета
Си уплаќаме и јас и дечко ми. Неќна во саботата имав ставено 6 утакмици и сите ми беа гг, и на крај само Bastia ме зафркна. Али оно тоа е секад за една ќе си паднеме. Дечко ми он повеќе фаќа од мене, али он играе на повеќе комбинации. Кажете некои сигурни утакмици за во сабота? Сакам и јас да фатам, па да го изненадам.
Сакам да пишам ливче за вечер. Барселона сакам да ја играм исто и Сити и Дортмунд.. Што мислите вие како ке испаднат утакмициве?
Првата утакмица Барса изгуби 4:0. Така да мислам дека сега ќе иде на победа, мада и ПСЖ са јаки. Дортмунд исто така изгуби 1:0, мада јас би гу играла гг сега, мислам дека ќе паднат голови.