@SunnyGirl2 Да знаеш дека 1 е да победи првиот тим, 2 гостинот, Х нерешен резултат. За прв час доволно е. Ако мисли @LajlaGirl дека е малку нека ме дополни.
Igrite fiksovi (1 x 2), vkupno golovi (0-1, 0-2, 1+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 2-3,2-4 itn), poluvreme-kraj 1-1, 2-2, x-x, x-1, x-2, 1-2, 2-1 itn..ovie se najosnovni igri a imas uste milion drugi igri
3+ значи да паднат три или повеќе голови, Додека 2-3 значи да паднат или 2 или 3 голови ни помалу од два ни повеќе од три
Абре овие манчестерр аман Абре дечки во кој обложувалници важе тоа ако ги имаш погодено сите само една да не тие фатена исплаќале нешто знае ли некој?
Mozaart dava pari zavisi od pogodenio vkupen koeficient, kopacka dava vauceri za uplata..za drugi neznam
Денес за правење пари E.Vesnina со T. Babos 1 1.90 (сигурно) Е. Веснина има во 2017 год. дупло заработено пари од Т. Бабош, тројно повеќе во цела кариера од Babos, WTA ranking Vesnina 15, Babos 28-ма на WTA листа И V. Williams-Safarova мислам дека ќе победи Williams, ама за неа сум сигурен 90% (коеф. 2.10 моментално зголемен, пред 2 h беше 1.70)
Sport Life дават картички, и ако имаш уплатено ливче на картичката и една ако те бутне а без таа имаш коефициент над 26 ти ги враќат парите. Ако имаш коефициент над 160 ти враќат 5 пати од твојта сума шо си уплатила. Неќна во петокот дечкото го бутна една и имаше 170 коефициент и на 50 уплатено му вратија 250 денари.
Од мене Маинц-Менхенгладбах 1 2.15 Ипсвич-Шефилд венсдеј 2 2.10 Победи им требаат по секоја цена..во одлична форма се.... А за недела партизан и звезда обата дуели очекувам на голови..околу 1.65 се моменталните коеф за 3+ Звезда ја чува гол разликата а Партизан ја брка.. Тие што бркаат 7мици можеби Ебсфлит...маинхед обете англија долните лиги..и можеби партизан..звезда...