Dinamo Zagreb - Cibalia 1-1- и 3+ Bari - Pisa 1 Dortmund - FC Koln 1 Blackburn - Aston Villa 1 Real Madrid - Valencia 1-1 Monaco - Toulouse 1 Barcelona - Kiel 1-1
Екстра. Еве почнува сезона 2017/2018. Да напишам прва потенцијална дојава и да направиме брдо пари. Besiktas - Antalyaspor 2 @ 6.00 6/10 Besiktas - Antalyaspor X2 @ 2.50 10/10 Покријте ги типовите 1-2 и 2-1 како и 7+ за секој случај. X2 дефинитивно како најсигурно ми делува. Ако победи Анталија екстра. Супер коефициент. Утакмица од Турција. Почнува во 20:45. Турците се најгадни местачи на утакмици. Не верувам дека некој ќе ме испрати во дојавава, но пробајте ако сакате и вложете онолку колку што можете да изгубите во најлошо сценарио. Good luck. Let's make lots of money!
Хаха абе кладење и све е можно не викам не. Кец со муда, ама ако излезе Х2, а си играл кец ги јадеш мудата. Почеток на сезона е. До крај на септември апла ќе се местат утакмици за да ги извадат парите од трансферите. Конкретно за оваа утакмица... #Дојава #BetMafia #YOLO #ВредиДаСеПроба #СамуелЕтоИграЗаАнталија #БешикташЕМафијашкаЕкипа #КоефициентотЗаДвојкаОпасноПаѓаСеВложуваатЈакиСуми #СепакX2МиЕНајсигурноИакоЈаИзигравИЧистаДвојка
Taka e se soglasuvam pocetok e. no Besiktas veke izgubi vo Super kupot pred edna nedela i novata sezona ke mora da ja zapocne so 3 boda. btw i se zasili so dobri igraci Ostanuva da vidime.
P.S. Победи 2:0. За жал, дојавата не помина, што и се случува нели, со оглед на тоа каков бизнис е ова. Дојавата ми сјеба $100+. Челзи ја фатив сингл X2 пошто видов паѓа коефициентот за Х и 2 ама ете не ја пишав овде. Е тоа е, а пишам дојавица овде, она излегува дро*ица. Нема везе не постирам дојави и типови тука повеќе, туку на мојата фб страна Mr. Awesome Tips, така што навелете феминки и @PogbaPol. Ќе се дружиме и ќе правиме пари цела сезона 2017/2018. Лом ќе направиме. Да се собереме екипа од 10-20 души и почнувам со типови. И чисто да се знае. Профитабилен викендов. Закачив илјадарка... ин факинг ју ес ди доларс. Бразилска самба што би се рекло пошто утакмица од Бразил ја опалив (читај типував) 4+ гола, а она заврши со резултат 4:1 значи 5 гола. Sweet! Гледам одма ми намалиле max bet и max win. Сите онлајн кладилници се такви к**ви, сакаат losers, додека winners are not welcome. Море шо ги е*ам ќе ги сечам!!! Rich get richer, poor get poorer. Законов никогаш нема да престане да важи. Нема везе идеме даље.
United of Manchester - Blyth GG3+ Italy - Israel 1 i 2-5g, Macedonia - Albania 1x 0-3g Moldavia - Wales 2 Ireland - Serbia 0-2g
Од кога почнаа првенствата имам уплатено 3,4 пати, само еднаш фатив. И тоа уплатив ливче од 2 утакмици, едната со коеф. 3.9, а другата 4.2, заедно двете имаа коефициент ~16. Сите ми се чудеа како ги погодив, а јас само така на среќа уплатив на 50 ден.