1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Обожавам/ме исполнува кога....

Дискусија во 'Канта' започната од All-that, 10 април 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Да се потсетиме колку всушност имаме да се радуваме, макар и секојдневни ситници :)
    Јас обожавам кога е прекрасен викенд, имам супер појадок, добра книга и знам дека подоцна ме очекува прошетка :D Добри оцени, кога ќе направам добро дело и многу други. Што ве прави вас среќни? :inlove:

2. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Нај исполнето се чустувам кога имам супер оценки кога ке му помогнам некому, кога во дискотека ке ми биде многу интересно,супер појадок се разбира кока колата мора да е до мене :) :D

3. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    кога ќе му помогнам не накој, и тој некој ан крај ќе ми се заблагодари, кога немам за учење, кога сум навистина среќна и не ме мачи ништо, кога сум со моите друагрки и се смееме многу... :)

4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.059
    Допаѓања:
    81.461
    Многу работи ме исполнуваат, меѓутоа и срцето буквално ми пее кога ги гледам мајка ми и татко ми задоволни, среќни (по моја заслуга), е тоа чувство и не можам со збор да ви го опишам! :)

На All-that му/ѝ се допаѓа ова.
  5. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Милина е и кога немам обврски, викенд е, и до доцните часови се релаксирам пред компјутер грицкајќи нешто благо, или солено, не пребирам :)

6. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Ме исполнуваат малите нешта. Едно гушкање од син ми или маж ми може да ме однесе во облаци, а обожавам кога времето -денот ќе ми помине квалитетно ( без разлика што -во стил сите завршени обврски, одмор, шетање, дружба со пријатели...)

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    ...сум со интерсни луѓе, со моите најсакани, кога некаде си поминувам најубаво, кога јадам пица и кога го правам она што го сакам, а притоа постигнувам успех...

8. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Ме исполнува, топла бања, и вода да се прелива од кадата надополнето со миризлива купка, ме исполнува саботниот ручек кај баба ми кога се собираме ние најблиските, исто така е кафе-шербет и добар трач со другарка. :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.