Каде можам да најдам кремасти на полна пета, да немаат нешто многу на нив така обични? И колку пари од прилика..
Највеќе ги сакам Лесни за носење а пак височки само не гломазни како топук имам дома 3 пара розеви црни и кремасти со се ги носам , големо лајк
Порано ми беа многу одбивни, стварно не знам зошто. Ама сега ми се симпатични, а откако ги пробав, сфатив дека се и доста удобни. Не само летните сандали, туку и оние затворени чевли што се прав погодок за пролет и есен кога времето е врнежливо, а сеуште е рано за чизми.
Me them ! haha Ее уште да можев да си купам се што сакам Спојлер http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395492_375217079155695_1115541803_n.jpg[/img] Па сега за сега толку ќе доставам уште нешто понатаму Не за друго се измачувам вака само хахаха
Убави се, практични и обично многу удобни. Има многу слатки модели со ремчиња во разни бои. Имам два пара: бели и зелени; ги имам отепано од носење. Секогаш кога ми е мака да облекувам штикли, веднаш чевлите со полна пета стапуваат на сцена. Спојлер Единствено ми се одвратни оние од Аванти какви што изнакупија сите, оние во јаки бои. Ептен ми се високи и коњести, ми се чини мозочните вијуги ги болат девојките додека одат на нив.
Убави ми се, има преубави модели да не знаеш кои да си ги купиш. Сега си купив два пара, едните за навечер за искачање, а другиве малце пониски и си ги носам и преку ден некогаш. Тотално заборавив на штиклите