ги обожавам само не ми се допаѓаат оние ко коза без петата хаха не сакам ни драч бои и премногу шарени
убави ми се иако имам само два пара на вакви обувки и тоа со не многу полна пета баш се слатки практикувам да ги носам за на факултет
moze link ako znae nekoj na prodavnica za obuvki kaj sto ima interesni modeli na polna peta blagodaram
Само некои класични со отвор напред или сандала стил за летно време. Но, кога видам од тие кратки чизми на полна пета што ги носат, па си мислам побогу why?
Jas gi sakam, i poslednive godini nekako koga kupuvam se ocite mi idat kon vakvi cevli, sandali Udobni mi se
Udobni se , ama onie sto gi imam jas i ne se bas t.e mene ne mi se koj mi e kriv sto sum se odviknala od visoki stikli xD sestra mi ima so ista visina na stiklata ( ili pola peta kako i da e ) i moze da trca so niv . Спојлер: Obuvki so polna peta Da da , za mene se previsoki ovie
ИТНО, каде да најдам вакви исти или најслични полна пета сандали строго на врзување горе. Има исти во Струмица но нема мој број и нема да ги има рекоа. Plato пишува на нив. Во други градови дали знае некој каде има?
Страдивариус секогаш имаат вакви на врзување бели и црни, а мислам и Бершка и Pull&Bear видов на страната дека имаат.