Од овошје јадам праски, диња, портокали, мандарини, банани, јаболки (многу ретко), модри сливи и цреши.
Понекогаш навистина ми се пријадува овошје,а понекогаш само колку да се каже ете сум изела нешто.Инаку многу сакам портокал Намбр уан ми е ! и сок од портокал исто така :mrgreen: После цитрони сакам,јаболки,крем банани (се шалам) ,Јаготки,малини,капини,грозје (само бело ),цреши,праски (само голи без влакна ),кајсии и тн.
Оф мало, од тие депилираните праски ммммм, ги собрав сите пет од кај баба ми прва година родија, и само пет беа. И на никој не дадов :twisted:
Јас ОБОЖАВАМ портокали,а си сакам и киви,лубеница,праски, јагоди........тоа би било од овошје. :mrgreen:
мммм обожавам овошје, не можам без него попрво би се откажала од лебот отколку од овошјето ја сакам лубеницата, јагодите, црното грозје... праските... зависник од овошје сум
od ovosje najmnogu jadam jagodi,nektarinki,kivi mmm drugo ne mi tekvit a mrazam banani,grozje jabolki ovosje jadam koga kako,najcesto zaboravam deka imame
Кај мене секогаш на големава маса има корпичка со овошје, нема ден да нема некое овошје внатре.Јадам овошје се освен ананас(неможам да го поднесам) и многу малку киви јадам.Сакам портокал, цитрон, лимон, праска од депилираната(од оние со влакна ме ежат , неможам в рака да ги држам), грозје, сега во моментов имам и круши и многу често си правам овошни салати , во лето се ТОП Па еве повелете послужете се ! - само би и додала прелив
Јас сум овошна личност ,јадам секаков вид со исклучок на банани и дуњи.Обожавам да јадам и речиси нема ден без да каснам парче овошје.
Од овошје јадам банани и портокали само Јаболко никако, зошто како мала сум нашла црвче во јаболкоито и не јадам веќе
А на сликичкава јаболко Од овојше јадам се.. освен ананас . И како мала одбивност имам од грозјето , зашто како мала изедов многу и исто многу повраќав , го сакам ама умерено јадам сеа , си ја научив лекцијата
Мнооооогу сакам овошје Јадам скоро се а најмногу сакам,јаболки,јагоди,праски и многу сакам лубеници. Едвај чекам да и почне сезоната цело зимо ги мислам
овошје јадам и јас многу и го сакам а најмногу јагодите и кајсиите а инаку јадам се цреши , праски , сливи црни , лубеница , диња................. единствено јаболката не ги сакам.