Овошје сум сакала од секогаш, а посебно јаболка мислам дека никогаш не ми се доста. Со оглед на тоа што сум на диета и денес ми е овошен ден купив зелни јаболка ммммммммм јагоди и портокали. Узивам
мојот начин на исхрана се состои од конзумација на овошје и зеленчук. овошје јадам по 5-6 пати во денот, некогаш и повеќе. Од овошје се јадам зависи и од годишното време нели
Неможам без овошје, а и дома сите јадеме. Јадам се, а најомилени ми се јаболките, праските и грозје мммм
ауууууу обожавам да треба цел ден да јадам само овошје ке јадам нонстоп значи без престан...значи дневно мора да изедам барем 2 3 јаболка 2 3 банани пола диња леле ееееееј овошјееее мммммммм
Појадувам најчесто само овошје. Најубав појадок посебно летно време. Ме расонува и освежува моментално. Најомилено овошје лубеници и малини
ммммм обожавам овошје најмногу сакам зелени јаболки,малини,цреши,вишни,сливи,лимони,цитрони,сливи праски кајсии,ма све сакам од овошје,само лубеница и диња не јадам може едно прче да изедам и толку у цела сезона
Само кога сум на диета јадам овошје. А вака сеа пред мене да има малини или мандарини одма би ги иззела многу ги сакам Праски и банани