Подалеку од такви типови по ова што пиша, веројатно човеков има задна намера, веројатно му треба некоја девојка за да ја вплетка во нешто, којзнае што му се врти во глава... Страшно...
Ако ти одговара по 6 саата за во скопје ако бараш најчесто по моловите, или евентуално хостеса ма да касниш малку за хостеса дека ова време веќе сите промоции и евенти се почнати за летото. Ама моловите бараат работници скоро секогаш
Бугарот од Брза Пошта во Аеродром исто вака се филмаше пред некоја година во стан со сено у дневна како штала. Не знам дали некоја му се погоди. А тој уште работи.
Искуство со М1 Киоск? Плата и остало, ме викнаа на интервју ама не отидов, досадно ми се чини, башка 3 смени.
Кај гледате огласи за дополнителна хонорарна работа, ама да не кликање реклами и разно разни промоции и ескорти... Да кажеме администеација, пр-услуги и слично. На се и сешто налетав, освен на нешто вакво. Ако има некој линк или Веб страна ве молам пуштете. Благодарам.
Дали некој имал искуство со оне контакт. Утре сум на интервју, за парт тајм работа, се работи од свој комјутер со клиенти од американски пазар. Бараат да се знае англиски и француски. Друго не знам детали, ќе имало и обука. Нека пише лп некој што знае каква е работата. Фала.
Gledam pisuvate za rabota eve probajte vo novata fabrika keisllerr inace obuka vo germanija i posle rabotite vo fabrikata
Бев кај овие во оне контакт. Кој знае јазици, конкретно англиски и француски, благо ги препорачувам. Кол центар е зборуваш со клиенти од Канада, кои имаат одреден проблем, твое само да го ислушаш и да го пратиш тоа што го бара до надлежен над тебе. Не му го решаваш проблемот, само го регистрираш. Ми направија снимено интервју на англиски, а читав и текст на француски, френдли атмосфера. Има само една цака тоа што се работи ноќе после 21.00 навечер,може пола раб. време 4 часа, за тоа нудат плата 10.000 ден, за цело 20.000.Може раб од дома од свој компјутер.
Ем плата повисока ем ужасен персонал,конкретно зборам за маркет во Кисела вода. Почнувајки од шефот па касиерките со исклучок на две. Такво однесување во друг маркет има да летаат од работа. Имате ли обука од стручни лица за тоа како да се однесувате со муштерии и како се одржува хигиена? Имаш искуство со фирмата и колку се платите?