Со средно. Бев на интервју во Ск. Ќе редиш роба, две недели на проба, платено на пола раб време, после ќе те пријават на цело ако те примат.
Јас прашав пред некое време за козметика и ми кажаа дека со средно. Ги прашав дали мора медицинско или може и со гимназија, рекоа дека може со гимназија. Сепак прашај ти пак, зашто ова беше одамна, зегин подолго време бараат.
Дечки, ако знаете кај би можела да најдам работа, каде што не би била пријавена( да не е за келнерка/шанкерка) пишете ми ЛП. Од Скопје сум.
Мој совет - да се зачлениш на Скопска женска групана ФБ. По таквите групи бараат девојки за во игротеки на дневница или пример за бебиситер, или нешто непријавена да си...
Па и тоа што на секое праќаат огласи, јас имам гимназија и веќе аплицирав и претходно, и не ме викнаа тогаш, а гледам ни сега. Му бегаат од редење роба по шкафови? Чудно.
Ако некој сака дополнителна работа, од област на интернет маркетниг, нека ми пише ЛП, таму ке објаснам. Овде не пишувам да избегнам бесполезни коментари. Поздрав.
Игротека Epic Coffee & Kids Club има потреба од девојчиња за работа. Ако сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ни кратка биографија на igroteka.epic@gmail.com
Да, две смени. Ништо посебно не кажаа, ни плата ни саати, само дека ќе ме викнат да потпишам договор и да направам систематски. Еве ги нема уште.