Битола: Помошници-пекари. Продавачки. Лица за работа на печка. Девојки за работа на припрема. Не е потребно искуство! Инфо на телефон 076577347 или во инбокс.
https://kariera.mk/job/T8ShT3Dbak2x-ME9Fii-BQ/finansii-administracija dali nekoj nesto znae za firmava
Здраво дали некој бил на интервју во т-мобиле? ако може да каже искуство? кои прашања ги поставуваат.
Минималец плата некој искуство со фирмите Пеко, Просветно дело , my time, Tuctuc And Friends ? За место - продавач ??
За во Просветно дело плата 15000. Толку и кажаа на моја братучетка. Ова беше лани. Слободен еден ден во неделата. Продаваш, ја редиш робата, примаш роба. Братучетка ми не прифати затоа што имало многу одговорност.
Јас не пишувам, јас дури и сум се расправал со нив. А ако отиде таму којзнае колкава мака ќе има, а и да направи некоја грешка, тие ќе си се оградат, а ќе го накалемат вработениот.
Цел живот имаат огласи они. Цело време ги бркаат вработените. И да си ја работиш работата како што треба, пак ќе ти најдат нешто кривица и ќе те избркаат.