Тргнав и јас да креирам cv само за да видам што не ти е јасно , значи ако имаш работно искуство го наведуваш, кај делот компанија го пишуваш името на компанијата, ете да речеме кафичот се викал "КАФЕ" , во следите категории пишуваш локација да речеме , Македонија , скопје, позиција - келнерка, работни задачи - припремање на производите и служење на истите(или било што друго што си работела). Не те сфаќам што друго незнаеш освен името на кафебарот ?? не ти се бараат други информации како што глеадам при креирање на cv- то
hej ok fala ivanak,nejasnoto mi bese da ne se baraa d.o.o neli taka e pr. doo zito luks,vo toj stil,sega razbrav
Firmata EUMODA DOOEL ima potreba od 6 prodavacki za rabota vo prodavnica vo Skopje Siti Mol koja ke raboti pod spanskiot brend PUNT ROMA. Zadolzitelno poznavawe na angliskiot jazik. Zainteresiranite da se javat na telefon 046 785-118 od ponedelnik do petok od 8:30 do 15:30 casot.
Темава е отворена за постирање на актуелни огласи, не ја полнете со други мислења и оф-топици, станува непрегледна. Си има тема за барање работа каде што може да се обратите. baranje-rabota/baram-rabota-t735/
Јас само да ви кажам дека овде се веќе примени, колешка од факултет утрово се јави и и кажаа дека веќе се одбрани она вели епа како кога трае огласот , тој и одговара епа не знам прати ти сиви ама веќе ОНИ избраа... а кои се тие они појма немам бог да чува значи
од каде имаш ти Лилит такво инфо?другарка моја беше на прво интервју и рекле дека следи уште едно е сега незнам дали ќе ја викнат повторно,јас конкурирав ама не ме викнаа
http://vrabotuvanje.com/job-advert/otvo ... zicii/2091 Девојки што мислите дали оваа е легално и дали ке нема последици доколку се пријавеш?
http://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/arti ... rabotenite Само уште ,,газдите,, ова да го читаат и се ќе си дојде на свое место, арно ама....
Стварно, од кај таа информација, и на кој принцип биле избрани, зад затворени врати? Ме интересира зашто и јас имам испратено cv кај нив а повратен одговор нема.
Нудат работна сила надвор од државава.Тоа сигурно не го прават од ,,љубов,, ами за пари.Е тука лежи цаката!! Ако навистина сакаш да работиш во земјите од арапскиот свет (верувам добро си се информирала за животот таму!) прати ЦВ.Ако те викнат на интервју распрашај ги за условите.Ако ти бараат прво пари па се друго отом-потом заврти им грб.