Огласи за вработување

Дискусија во 'Барање работа' започната од Artemission, 7 октомври 2011.

1. nagjavolotbeljata

nagjavolotbeljata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    За Базаро ли ....Не никако,слаба плата + газдата на Базаро е :x Јас не би ти препорачала.[/quote]

Дај повеќе информации на темава.. аплицирав и јас, бев на интервју ама нешто ми е сумњиво :?: плата, однос кон вработени? :?:

2. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    187
    Дај повеќе информации на темава.. аплицирав и јас, бев на интервју ама нешто ми е сумњиво :?: плата, однос кон вработени? :?:[/quote]

Не знам да ти одговорам на прашањава ама редовно следам огласи и многу често налетувам на нивен оглас па ако тоа нешто ти кажува .. :$

3. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    886
    Каде може да најдам огласи за по бутициве и дуќаниве што се во city mall????Кажуваат дека постојано имам а никаде не сум налетала на таков оглас ако знае некој нека пише :(

4. bubica13

bubica13 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    17
    здраво , драги Fеминки , аплицирав за еден оглас за работа како хостеса во некој хотел. Mи пиша на меил еден владо еуроворкер.... дали некој слишнал за него и знае за неговата агенција за вработување...поззз до сите !

5. AngieVi

AngieVi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    44
    ДЕВОЈКИ ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОГЛАСОВ, ИМА НЕКОЈ ИСКУСТВО СО ОВА?

Компанијата A.W. Surveys е верифицирана и проверена компанија, која веќе неколку години наназад ја ужива довербата од милион интернет корисници низ светот а и го ужива признанието на ТОП 5 Верифицирани и Веродостојни Сајтови во Целиот Свет!!! Сигурно дека тоа е битен показател на сериозноста на оваа компанија и точните податоци дека оваа фирма навистина ќе ве исплати за вашиот труд. Се што треба да направите е да се регистрирате на овој линк: http://www.AWSurveys.com?R=691913 и со Интернет конекцијата и основното познавање на Англискиот Јазик да ја добивате вашата заработка. Во основа работите кога сакате и колку сакате и прегледувате сајтови кои нашата Компанија ви ги назначува (максимум 15 сајтови во денот) а вие треба да напишете рецензија и ваше искрено мислење за тој сајт. Рецензијата минимум треба да содржи две реченици за да биде прифатена од наша страна. Разгледувајте низ Интернет светот, пишете ни рецензија и добијте пари за тоа. Одлуката е во ваши раце, Вие сте на потег!

6. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.970
    ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ за потребите на свој клиент - компанија од Скопје со дејност превземање и достава на пратки, поради проширување на својата дејност и отворање на филијали низ Македонија
    објавува

ОГЛАС ЗА РАБОТА
    за мотивирани и амбициозни личности кои би се придружиле на тимот како

ШАЛТЕРСКИ РАБОТНИЧКИ
    (За градовите: Битола-1, Велес-1, Гевгелија-1, Гостивар-1, Кавадарци-1, Кичево-1, Кочани-1, Куманово-1, Охрид-1, Прилеп-1, Скопје-1, Струга-1, Струмица-1, Тетово-1, Штип-1 извршител)

Потребни квалификации:
    http://www.vrabotuvanje.com.mk/

7. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.365
    Допаѓања:
    21.351
  8. mima83

mima83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    57
    Девојки,се извинувам што не поставувам оглас,сакам да ве прашам за една фирма Доо Борола? Работи чинам со лекови,имаат оглас на најди работа медицински претсавник со ссс :o Кај се видело претставник со ссс,пошто сум со средно медицина незнам дали да аплицирам? И дали некој чул за фирмево јас искрено првпат.
    П.с. Ако имате огласи за мед.сестра пуштете ми во лп,за во Скопје :)

9. AngieVi

AngieVi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    44
    Во огласов пишува ШАЛТЕРСКИ РАБОТНИЦИ ( М )
    ова М значи само за машки пол или...? :^)

10. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Да, и јас го забележав ова. Најверојатно станува збор за мажи :) плус работници пишува, не работнички.

11. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.970
    :^) Ја го ископирав текстот од огласот што ми излезе на ФБ, а види сеа го смениле :^)
    Зошто е брза пошта, најверојатно им требаат мажи, зошто мажи најчесто доставуваат пратки.
    (сексизам |( )

На AngieVi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.184
    Допаѓања:
    124.689
    Никако :x Ќе ти пишам повеќе во лп,али од искуство од моја сегашна колешка уште што не слушнав |(

Не можам сега да барам,на вработување.ком на ФБ,имаше оглас за сестра во Пзу Манолеви во Бутел,ги знам луѓето,брат и сестра се ,имам одено кај братот на преглед ,така да побарај ќе го најдеш ;)

13. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.686
    Некој да не има искуство со студио модерна?

14. gagic

gagic Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    63
    дали знае некој у сити молл или во гтц по бутицине ,парфимериите да не бараат секогаш сите викаат дека бараат никогаш неможам да најдам ..

15. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=618086#.UQlhbr_oSS8
    http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=618135#.UQlhMr_oSS8

Јас овие два ги забележав
    Среќно во потрагата или работењето ;)

16. Mandak

Mandak Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    21
    Ај дај молимте директен линк од огласот неможам да го најдам :) фала

17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.184
    Допаѓања:
    124.689
    Немам работено,ама моја блиска е таму,прашај што те интересира конкретно :)

18. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.970

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-adve ... tnici/4209

19. mima83

mima83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    57
    Blagodaram,огласот поминал,го најдов,ама најдов уште 2,3 што нема со струка нема,барем средното да се искористи :( Инаку за фирмата фала,скрос истото ми го кажаа,па и ми се смееа за каде ќе кокурирам :x

20. AngieVi

AngieVi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    44
    Девојки, списанието Unique го зголемува својот тим, па доколку отсекогаш сте сакале да имате работа која ќе биде креативна и да се состои од креирање на вака интересни содржини во најпознатото женско списание, сега е момент да се пријавите. Аплицирајте за позиција новинар во Unique и работете една од најинтересните професии! испратете CV на contact@uniquemag.mk и придружете ни се во креирањето на најинтересните Unique страници!

Го најдов на фб страната на списаниево :)