Пред две години активно ги следев и сакав да станам дел од нивниот тим, постојано аплицирав на сите огласи бидејќи знам солиден англиски и ниеднаш не добив одговор од нив. Имам слушнато шпекулации дека преку врски се влегувало.
Hmmm...јас сега аплицирав и имав интервју, ми се виде многу фино за работа плата не ми кажаа колку, ама искрено би сакала да ме повикаат... Штета ако треба врски
Здр дали како студентка би можела да најдам работа, во центар пример во кафич, само 2ра смена..Како би се одвивало сето тоа, што препорачувате каква работа? Дали има нешто на неколку часа, барем дневница...Пишете мии
offf tesko da se odgovori. Poznavam luge ekstra zadovolni od dm i so plata i uslovi, a poznavam i totalno nezadovolni... Ocigledno kako odgovor bi bilo da ne ocekuvas mnogu i da ne odis so misla za loso **************************** Nekoj iskustvo so call centar, tehnicka poddrska ili online prodazba so telekom, a1 ili telekabel?
Можеш да најдеш на некои од штандовите во моловиве, парфеми, шминка и накит да продаваш, галенерија за мобилни.
Од надлежниот суд, според местото на живеење. Се поднесува лично барање во судот и се плака со картичка на лице место или со уплатници, со барањето (кое се зема од судот или од нет) треба да се достави и копија од лична карта.