Види, напоменува 40 часа неделно работно време. А нив може различно да ги комбинира во неделата. Очигледно работат и недели, така да овде останува да се праша каков им е распоредот. Според закон за работни односи имаш право на неделен одмор од 24 часа (кој не мора да е во недела) и право на дневен одмор од 12 часа (помеѓу смените). Тоа мора да го запазат и тоа треба да се праша..
И мене ме интересира, како бивш вработен. Бев задоволна додека работев таму, заминав од лични причини.
Господ да ти е напомош. Да знаеш цело врме ќе си под притисок, ќе треба да смируваш пациенти, кои се нервозни, поради разни причини, можи и да те стаат на наплата на долг
Честито. Кажи ми дали ги контактираше или сами се јавија и после колку време ако не е проб. Фала ти. Инаку 9 дена поминале точно од кога имав второ интервју. Сега проверив. Двете интервјуа ги поминав одлично. Единствено осетив малку промена на однос кога им кажав колкава плата зимам моментално. Ми одговорија само дека има доста можности за напредок.
Navistina li? Uff se nadevam ke se snajdam...osven toa mi rekoa i samo treta smena deka ke odam od 23-07 h @Tam4yy pisi mi vo poraka
Ако ти одговара, работа под притисок, супер. Да и трета. Ако ти одговара. Инаку џабе пари, ако здравјето ти е дадено пред компјутер и слушалки.
Izvinete i mene me interesira iskustvo so ovaa kompanija bev na intervju i pominav no sakam da znam kako funkcioniraat rabotite kaj niv.