Rekoa 500 dolari plata plus bonus od prodazba. Licno me interesiraat uslovite dali se stvarno tie sto gi kazuvaat i platata do kolku se stiga.
Мене член ми пиша оттука, јас за другар прашував (стварно другар) он се откажа у старт. Ама да, платен е превозот и оброк+.
Затоа им бегаат од скопската и битолската канцеларија толку многу. Работиш два дена прва смена, два дена-втора, два дена-трета и два дена слободни. Ретко кој опстанува таму една година, јас имав две другарки таму што работеа и си дадоа отказ ради смените и психички едната се чувствуваше лошо па и требаше време да се стабилизира. Инаку овака интересно им беше.
Дали некој има искуство со T&S telemarketing агенцијата? Ако има, нека ми пише во инбокс. Благодарам.
Најмногу е платена таа смена. Другарка моја, идеше од 19ч до 3 сабалје, а колешка нејзина од 23 ч до 7 сабалје. Јас ск работев. Со камиони. Кај овие со медицина мора да трпиш секакви пациенти, ќе ти викаат а ти треба да ќутиш и да им објасниш се со убаво иако ти не си виновен за ништо. Така ми кажуваа. Со два или три екрани си. Едната одеше прво, само втора смена и не можеше психички да издржи, дома на раб дома, време за ништо и после се нафати на 3та и немало мн работа ама па психички опадна Сите ко ќе спијат, таа работеше И во 4 дома сабалје
Нешто како call центар е, соработка имаат со болници, па закажуваат прегледи...Нешто во тој смисол, не мора да имаш медицина, ти е потребно базични работи да знаеш, кои што се учат во средно медицинско, а и не мора, ќе те обучат
Исто. Аплицирав за администрација, ми кажаа дека нема таков оглас моментално и дека ова е интервју за оператор во производство. Мислам wtf?!? Наредниот ден ми се јавија примени сте, одбив секако.
Не бев сигурна кај да го поставам прашањево. Од Thrivity ми излезе оглас од една фирма и кога пробав да аплицирам, требаше да оставам податоци, CV и да ја пишам фирмата и позицијата за која аплицирам, и на крај пишуваше да почекам Thrivity да ми изработи профил кај нив и CV, и нит ми стигна некаков мејл од нив и сега поима немам дали имам аплицирано или не..
Повеќе не е така, сега одат една недела прва па два слободни дена, па една недела втора па два слободни дена. Трета смена тие шо се, само трета смена си одат.