Братучед на маж ми работи таму, се утепува вели од работа и прекувремено. Ама се му е платено, сега зема 50.000, му имале речено дека уште ќе се зголеми платата.
Си аплицираш директно на маил и ти ѕвонат за интервју. Тоа оди преку Скопје, не преку менаџер или шеф од одреден град.
Сте слушнале за Еlco group? ( electronic communications of Macedonia) Канцеларија имаат во Тафталиџе, бараат оператори во контакт центар..?
Da jas pustiv preku email ama nekako nemam sigurnost preki email.a kolku casa raboti ima vo nedelata sloboden den?
Здраво, може некој да ми објасне каква е работата во осигурување во Taskforce, тешко, лесно, обемно? Дали вреди да се аплицира?
Здраво. Некој дали знае нешто за monadplug? Имаат оглас за вработување за контакт центар оператори со бугарски и македонски јазик па ако може некој да сподели мислење или искуство. Благодарам
Баш го гуглав прееска, ми излезе профил на линкдин на човек кој работи во кирби само што немав пуштено св реков чекај провери прво, па се пишманив
Не знам како е за работни услови, ама дефинитивно се тие од Кирби што презентираат по дома бидејќи беше еден дечко кај мене презентираше од кај нив.
Здраво, дали била некоја на тестирање во Скопска пивара за позиција Финансиски аналитичат? Ве молам споделете искуства.
Гледам вака прашуваме за многу фирми и буквално се губиме кога прашуваме а таа веќе е спомната во претходни постови. Дали сте за да отвориме посебна тема, пример за Телеперформанс. Посебно теми за поголеми фирми