Zdravo. Kako da apliciram za rabota vo zara moze pomos? Ili vo lp ako moze da mi pise nekoj. Blagodaram mnogu
Иначе, се работи за приватно школо, не знам зошто како анонимен член беше постирано ова..... Бројот е од газдарицата..
Јас два пати се вработив преку огласи, лани во септември и сега пред месец. Едниот го имаше на вработување, другиот на вработување и на linkedin
Многу ме интересира што имаш направено нинтервјуто? Јас чекав долго време за таму да пуштат огласи заоператор ама некако премногу им се одолховлечи отварањето и производството. Патем дали некој знае нешто за fobas company се наоѓа во маџари па ме интересира какви се како компанија?
Не е ова баш редовна работа ако е тоа што мислам. Можеби дополнителен приход, но треба и да вложуваш. Има по нет доста мислења и искуства со ова.
Во самата продавница имаш формулари за пополнување за работа. Се наоѓаат на каса. Или ако не можеш да ги најдеш побарај им на вработените да ти дадат.
Ова е маста да ти ја извадат и сабота се работи. Плус ќе треба и прием да правиш да средуваш документација едноставно лудило.
Реално работата во маркет е таа. Носиш пакети, редиш роба, примаш роба, или касиер. Проблемот е само што платите се многу мали, а работата е таа во било кој маркет
Не е во сите така. Во веро си има посебен човек за прием и повратници додека дим и зур маста ја вадат и ептен ги држат во не хумани услови као сега на пример на ладново. Во нивните маркети за одјава додека чекаш мрзнеш не пак вработените што работат по 8 часа најмалце.
Imate iskustvo so dauti komerc?gledam objavile oglas za arhiva arhivski skuzbenik nema pisano plata pa me interesira nekoj ako rab tamu uskovi i plata posto nema navedeno suma vo oglasot
99% вработуваат албанци ако им се имаат пријавено албански кандидати. Стално на интервју ги викаат сите, а сепак вработуваат албанец.