Јас кога работев во мол. Знам дека имаше што бараа на пола работно време, едната фирма беше FLO, Вајкики мислам да одиш можеш на пола и Котон. Најубаво оди дирек и прашај, јас така одев кога немав работа и барав нешто колку да се најде.
Здраво. Видов деновиве книжара Матица бара книжар/ка. Дали има некој искуство со работење таму или општо во некоја од книжарите? Дали може да се работи само со завршено средно образование ?
Zdravo Nekoj iskustvo za firmata Magna koja se naoga vo Ohrid/Struga ...podetalni informacii da spodeli ...
Здраво,барам дадилка со бугарски пасош за чување на 1 годишно дете во Англија. Број за контакт 077-619-112. Поздрав
Дали има некој искуство со sport vision во скоро време,се има ли сменето нешто од условите и платата?
Ако ти е конкретно за тина пет шоп што кружи огласот бог знае колку време подобро не аплицирај зошто 100 луѓе се сменија треба да ти укаже нешто. Дали е ваикики или било кој друг дуќан во мол низ нос ќе ти се извади. Прво 40 часа неделно ќе работиш за ич пари верувам повеќе од 20 000 не земаат сабота недела празници пописи останување до 12 кога имаат блек фрајдеј или бела ноќ едноставно тоа би го работела ептен да немам каде па привремено да ми биде додека да најдам по саглам работа али на долга стаза големо НЕ.
Јас издржав со тешки маки дури 4 месеци , ни на душман не го препорачувам , што од шефови , што од муштерии , искрено таков стрес си набив што година дена не можам да се оправам а да не зборам што оболев кичма нозе и останато
Јас бев во една на разговор и муабетот што ми го направи дечкото беше: Повеќето се непријавени и ако си непријавен тогаш имаш 30% од продаден стан НО 2% од сумата зема агенцијата што значи ако стнот е 50 000 евра агенцијата зема 2% што се 1000 евра и од тие 1000 евра ти земаш 30% што значи 300 евра. Ако си пријавен тогаш си на пола работно време со плата (што не ти се исплати) 2 саати одиш во канцеларија апдејт правиш на реклама 5 ако имаш нови станови за продавање ако не си одиш дома и чекаш да те контактира некој задаму покажеш стан. Што значи немаш работно време и сабота и недела ако се договориш одиш. Океј е работата пример ако си студент или со дете или како плус работа ради флексибилноста.
Zdravo sakam da prasam dali nekoj ima iskustvo u LPP grupacija dali tamu ima raboteno deka sakam tamu da probam
Колку што знам за почеток прво најчесто одат како практиканти на месец и земаат околу 8 000 до 10 000, па после се стартува со минимална од 18 000.