Дали некој има искуство со Emapta и Causeway Connect? Првиве гледам ставаат доста често огласи, имав мислам аплицирано порано и воопшто не ме исконтактираа, вчера пак аплицирав за нешто поврзано со Customer Support, и бараа 5+ години искуство. A за Causeway ме интересира дали некој воопшто успеал да се вработи таму, зошто самите ме исконтактираа уште во ноември и ме влечеа до пред некоја недела, со нудење на сто позиции, од кои првата наводно клиентот одлучил да го одложи процесот на вработување, со вториот нивен клиент чекав термин за втор скрининг, од првиот биле многу задоволни од мене, и на крај ми стигна мејл дека се одлучиле за други два кандидати што биле веќе in the process for a while. Во меѓувреме, ми пратија трета позиција за трет клиент, кај што имав видео интервју, одговарање на мејлови и чет прашања и на крај решавање на таскови, за да клиентот исто како и првиот decided to push the job process за во иднина, тоа можело да биде и за неколку месеци. И така заврши мојата сага со Causeway, и искрено ме интересира што е потребно за да се вработиш таму, положен тест за Наса?
Здраво, дали знае некој за во Зара како одат со смените? Студент сум и нема да можам прва смена, дали прават проблеми за тоа?
Никој не познавам од тука и прв пат слушам за фирмава според нивната страница ти си им на stand by за ако некој даде отказ или го сменат.
Zdravo Dali znaete firma koja ima potreba od higienicarka, za cistenje kancelarii, kafekuvarka, posluzuvac na hrana? Za redoven raboten odnos...
https://kariera.mk/job/UdrruWjZD0Og_1rRwh6GMw/higienichar-ka-vo-pogon-za-gotveni-jadenja еве нешто што ми излезе
Здраво, Дали знаете некој што нуди работа во Штип со пола работно време(може и викенди) или нешто што се работи online (англискиот не ми баш најдобар). Ви благодарам
Јас бев на интервју таму, често имаат позиции. Интервјуто е тотално непрофесионално не те известуваат воошто или после неколку месеци . Условите се добри имаш приватно здравествено,попуст за храна, спорт мастер ( било која теретана бесплатно) . Работното време е 3-11 кое за многу е проблем, како што слушнав муабети доста било опуштено за работа, но тешко се влегува. Платата е просечна од 500 евра па нагоре зависи за позицијата, што е многу мала за работа во 2ра смена од 3-11. Имаш подобри алтернативни компании за 3-11 кои што нудат доста поголема плата. ***************************** Феминки сакам да прашам искуство со Неуромедика секогаш се едните исти огласи пуштени дали е толку лошо па си даваат отказ или нешто друго е во прашање?
Џабе ти е обука кога ќе те мрднат на работа и ќе бидеш наку*чена како и останатите. Да не коментирам за магацинскиот хаос...
Велат дека ќе има ибука таму 1 месец, та на 4 април кога ќе се отвори Веро во Куманово, ќе се вработат лицата кои биле на обука. Ти имаш искуство со Веро?? Доколку имаш ќе споделиш ли со нас??
Конкретно соработувам со нив. Работата им е и на каса и редат роба. Нормалните работници одамна си заминаа од веро зошто не мрдаа со плати а ќе се окозиш од работење. Треба да одиш во магацин, треба роба да редиш на рафтови, треба рокови да следиш, на некои им даваат нарачки да прават на тие што се на одреден оддел,вадење цени, редење на акции што се на флаер и тв понуди итн. Порано кога беше минимална плата 15000 земаа тие во сала на каса, а шефиците 18000. Така да од маркети што подалеку верувај јака им душа на тие како работат таму.